12 от СКБ Димитровград с повиквателни за националния отбор

12 от СКБ Димитровград с повиквателни за националния отбор

Салим НаимДванадесет състезатели от СКБ Димитровград получиха повиквателни за различни формации на националния отбор по борба.

Треньорът Салим Наим, както и през миналата година е в щаба на националния отбор по свободна борба за кадети. На първия за годината лагер-сбор от 4-ти март, старши треньорът Кирил Вътев е поканил освен наставника на СКБ “Димитровград” още 10 състезатели на клуба, като единствено Иван Георгиев по лични причини няма да се отзове на повиквателната.

За София със Салим Наим заминават Иван Янков, Делчо Нейчев, Павел Иванов, Микяй Наим, Димитър Иванов, Веселин Петров, Мирослав Иванов, Богомил Бонев и Драгомир Димов . Лагерът ще завърши с участието на силния международен турнир “Русенски легенди” в гр. Русе на 6 и 7 април.

Още от 25 февруари Виктория  Бобева е в гр. Тетевен, където националния отбор за жени се готви за европейското първенство, което ще се проведе от 19 до 24 март в Тбилиси, Грузия.

На лагер с кадетките за турнира “Русенски легенди” предстои да бъде извикана и Нели Георгиева. С нея нашите национали от Димитровград стават 12!

Отсъствието на Салим Наим няма да се отрази на тренировъчният процес, съобщават от клуба и останалите състезатели продължават подготовката си в Димитровград за предстоящите състезания.