SEO – Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?

SEO – Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?
Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?
Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?

SEO състезание: Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg? На 3 юни бе даден ход на най-голямото SEO състезание организирано досега в България. Надпреварата предоставя възможност на всички оптимизатори да изпробват знанията и методите си за класиране на ключови думи и фрази в търсачката Google.

И е удобен случай да се съревновават помежду си. Този SEO турнир ще даде отговор на два въпроса: Кои са най-добрите SEO оптимизатори? и Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?

Обратното броене започва: остават 7 дни…

SEO шампион: В навечерието на коледните празници, на 15 декември ще бъде определен SEO шампиона на България. Нещо повече събитието вече е подсилено от международно участие. Призовете, с които ще бъдат отличени водещите фигури са фантастични. Победителят ще бъде “позлатен” с голямата награда от наградния фонд – 5 000 лева. Инициаторите на състезанието Acer и Notebook.bg осигуряват Ultrabook на стойност 2 000 лева, който ще бъде разигран в томбола, измежду участниците класирани в топ 100. Официалните правила и всички награди са обявени на интернет страницата: www.socialni.bg

Задачата поставена на SEO играчите е ключовата фраза в кавички: “Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?” Този въпрос може да се разгледа на две части.

Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?
Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?

Първо: Защо трябва да купим Acer?
Тайванската компания Acer се нарежда на трето място в света по доставка на IT продукти. Освен за собствените марки, компанията произвежда компоненти и за други производители в бранша. Някой хора са скептично настроени към марката. А имат ли право? Много е вероятно те да ползват IT артикули сглобени с технологични части на Acer. Следва въпроса, не е ли по-добре да си закупим оригинала. Разработчиците на Acer постоянно работят за бъдещото развитие на продуктите. И налице е следният ефект – качествени изделия на изгодна цена!

Второ: Защо трябва да го купим от www.Notebook.bg?

Когато някога народът е казал “от пиле мляко”, сигурно не е имал идея колко вярно ще се окаже това твърдение. В пълна сила това твърдение важи и за онлайн магазин www.Notebook.bg. Там ще откриете голямо разнообразие на ИТ продукти и богат избор на модели. Лаптопи и таблети на Acer има за всеки. Точно както е и едно от мотото на компанията. Освен това магазина е изработен перфектно и е изключително удобен за пазаруване. Доставката е безплатна на територията на Република България за поръчки на стойност над 399 лева. Имате възможност да купите стоката с наложен платеж, чрез e-pay, по банков път, чрез PayPal и на лизинг. Чиста проба гений си е опцията – предложи цена. Предлага се и застраховка. Всичко е лесно, практично, удобно и изгодно.

Ако следваме правилата на оптимистите, ще се убедим, че на всяко нещо може да се намери цаката. Някой ще успее да направи това най-добре! Ключовата фраза е обявена. Състезанието е в разгара си. На 15 декември ще разберем кой ще класира на първо място – Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg? От Димитровград желаем успех на всички участници.

Още видео в плейлиста: Защо трябва да купим Acer от Notebook.bg