Apple Watch 7 – Изискан дизайн с подобрена издръжливост

Apple Watch 7 – Изискан дизайн с подобрена издръжливост

В допълнение към новите смартфони и таблети, Apple представи Apple Watch 7. Вместо очаквания плосък дизайн, умното устройство получи още по-заоблени ръбове, по-здрав корпус и защита от прах. Диагоналът на дисплея е увеличен и бутоните са станали по-големи.

Екранът на Apple Watch 7 е „нараснал“ с 20% в сравнение с модела от миналата година и с 50% в сравнение с Apple Watch Series 3. Смарт часовникът има защита от прах IP6X и 33% по-бързо зареждане благодарение на кабела USB Type-C. Сега, според Apple, 8 минути зареждане са достатъчни за осем часа проследяване на съня. Що се отнася до тренировките, списъкът им е разширен и времето варира от 5 до 45 минути.

Подобно на предишното поколение, Apple Watch 7 има всички функции, свързани със здравето на потребителя. Наблюдение на ЕКГ, сън и ниво на кислород в кръвта, напомняне за измиване на ръцете и редица полезни напомняния. В същото време новостта получи подобрено откриване на активност и автоматично определяне на вида на тренировките със спиране в края на движението.

Apple Watch 7 - цветове

Apple Watch 7 ще се продава в 5 цвята – Midnight, Starlight, Green, New Blue и Product (Red) за алуминиевата версия, докато версията от неръждаема стомана ще се предлага в сребро, злато и графит. Титановият модел се предлага в естествен титан и космическо черно. Новото устройство може да се съчетае цяла колекция от нови гривни и е съвместимо с каишки във всички актуалните варианти.