Автосервиз Делчев 88 ЕООД Димитровград
Posted in: dNews

Автосервиз Делчев 88 ЕООД Димитровград

Автосервиз Делчев 88 ЕООД Димитровград предлага ремонт на ходова част и спирачна система. Машинно изправяне на спирачни дискове и барабани. Смяна на масла и филтри.

Работно време

  • Понеделник – Петък: 09:00 – 18.00 часа;
  • Събота и Неделя: Почивни дни;
  • Телефон за контакти: 089 855 7783.

Автосервиз Делчев 88 ЕООД Димитровград

Ако търсите отлично обслужване и приятелски подход, значи сте попаднали на правилното място. В Автосервиз Делчев 88 ЕООД Димитровград нашата крайна цел е да ви обслужим и да направим вашето преживяване приятно, а нашият екип няма да спре пред нищо, за да гарантира, че ще излезете повече от доволни.

Ремонт на ходова част – окачване

Системата за окачване на вашия автомобил е сложна мрежа от части, предназначени да ви осигурят гладко и стабилно движение. Тъй като окачването е мястото, където най-често възникват проблеми, частите се износват и понякога се счупват. Ако изглежда, че колата ви не се движи както преди, проблемът с окачването може да е опасен.

Може да изглежда обезсърчително да се опитате да диагностицирате проблеми с окачването. Затова сме тук. Нашите техници имат дългогодишно обучение и опит със системите на окачване на голямо разнообразие от марки и модели превозни средства. Ние знаем как да поправим системата за окачване на вашия автомобил за първи път, всеки път и сме честни с вас в обхвата на работата, която ще е необходима, за да разрешите проблема си.

Така че за всички нужди от ремонт на системата на окачването ни се обадете. Ние сме местните експерти по въпроса!

Ремонт на спирачки в Димитровград

Спирачките на колата ви са последната линия на защита, така че не забравяйте да ги проверите при първите признаци на проблеми.

За щастие редовните инспекции и поддръжка на спирачките могат да ви помогнат да избегнете опасни ситуации и да осигурите спокойствие, когато сте на път.

В Автосервиз Делчев 88 ЕООД Димитровград сме изградили репутация за надежден сервиз на спирачките. Имаме опит и умения, които Ви осигуряват качествена услуга всеки път.

Най-новата услуга, която предлагаме е машинно изправяне на спирачни дискове и барабани.

Смяна на масла и филтри

Смяната на маслото е необходимост, а не лукс. Изискванията, които колата ви поставя към маслото на вашия двигател, са много непримирими и в крайна сметка маслото губи способността си да смазва, охлажда, почиства и тече свободно. Всъщност, ако не сменяте редовно маслото си, значително ще намалите живота на двигателя, а маслото е много по-евтино от стоманата.

Затова закарайте колата си в автосервиз, на който можете да разчитате, и да си позволите! Обадете се днес, за да насрочите смяна на маслото.

Нова услуга: Смяна на гуми

Демонтаж, монтаж и баланс на автомобилни гуми. Ако имате въпроси или искате да запазите час, не се колебайте да се свържете с нас още днес: 089 855 7783.