Делчо Делчев

Делчо Делчев. Роден съм през 1973 година в Димитровград, където и живея. Обичам да гледам на всяко ново предизвикателство като на шанс за приключение с напълно  възможна реализация за бизнес и успех. Като обикновен мечтател и привърженик на съвременните интернет технологии, ценя и посвещавам времето си в изграждане на перспективни маркетингови стратегии. Основната ми цел при изработка на сайт е постигането на максимална удовлетвореност – както за клиента, така и за неговите потребители. Моята формула за успех се крепи на стремежа към разбиране на нуждите на хората, с които работя, и посвещаване на цялото ми внимание и умения в задачата да отговоря на тях адекватно, приятелски и професионално.

Делчо Делчев
Делчо Делчев

Обичам да експериментирам с уменията си в SEO състезания и следя с интерес последните тенденции в уеб и мобилните технологии. Зная, че областта е постоянно променяща и развиваща се и разчитам на своя модерен подход в нейното изучаване и прилагане на практика.

Всеки, който успее да открие в мен съмишленик или надежден партньор за бизнес, е добре дошъл! Ако имате идея за онлайн бизнес – реализирайте я с мен! Ако развивате местен бизнес – брандирайте го в електронния свят, а аз ще ви подам ръка с цялото си внимание и способности. Ако търсите терен за виртуални продажби – изградете си интернет магазин, с което също мога да съм ви изключително полезен. Ако целите разпознаваем бранд – оптимизирайте го постоянно. Ключът към успеха се крие в изтънчените маркетингови проучвания и прилагането на специфични популяризиращи методи за постигане на оптимални резултати.

Подпомагам сърдечно благородните инициативи на Спортен клуб по борба – Димитровград. Понякога за разтоварване от ежедневието, съчетавам удоволствието с някоя филмова роля.

Заключение

Трябва да се класирате високо, ако искате клиентите да ви намерят онлайн. За да получите дългосрочно високо класиране в търсачките, трябва да полагате упорита работа. Съдържанието ви трябва да е невероятно, структурата на сайта ви трябва да остане безупречна (и това е предизвикателство, когато сайтът ви се разраства) и ще трябва да продължите да печелите външни връзки. Единственият начин да го направите наистина, в дългосрочен план, е да се уверите, че вашата публика се радва да посещава вашия уебсайт. Така че, ако искате да се класирате най-високо, уверете се, че вашият сайт е най-добрият. Късмет! Успехът е само на един клик разстояние!

Последни публикации в блога