Делчо Делчев

Делчо Делчев
Делчо Делчев

Роден съм през 1973 година в Димитровград, където и живея. Обичам да гледам на всяко ново предизвикателство като на шанс за приключение с напълно  възможна реализация за бизнес и успех. Като обикновен мечтател и привърженик на съвременните интернет технологии, ценя и посвещавам времето си в изграждане на перспективни маркетингови стратегии. Основната ми цел при изработка на сайт е постигането на максимална удовлетвореност – както за клиента, така и за неговите потребители. Моята формула за успех се крепи на стремежа към разбиране на нуждите на хората, с които работя, и посвещаване на цялото ми внимание и умения в задачата да отговоря на тях адекватно, приятелски и професионално. Обичам да експериментирам с уменията си в SEO състезания и следя с интерес последните тенденции в уеб и мобилните технологии. Зная, че областта е постоянно променяща и развиваща се и разчитам на своя модерен подход в нейното изучаване и прилагане на практика.

Всеки, който успее да открие в мен съмишленик или надежден партньор за бизнес, е добре дошъл! Ако имате идея за онлайн бизнес – реализирайте я с мен! Ако развивате местен бизнес – брандирайте го в електронния свят, а аз ще ви подам ръка с цялото си внимание и способности. Ако търсите терен за виртуални продажби – изградете си интернет магазин, с което също мога да съм ви изключително полезен. Ако целите разпознаваем бранд – оптимизирайте го постоянно. Ключът към успеха се крие в изтънчените маркетингови проучвания и прилагането на специфични популяризиращи методи за постигане на оптимални резултати.

Подпомагам сърдечно благородните инициативи на Спортен клуб по борба – Димитровград. Понякога за разтоварване от ежедневието, съчетавам удоволствието с някоя филмова роля.

https://plus.google.com/+ДелчоДелчев/posts

https://www.facebook.com/delano73