Фотокнига за ценители – подарък или спомен за всеки повод!

Фотокнига за ценители – подарък или спомен за всеки повод!
Фотокнига за ценители – подарък или спомен за всеки повод!

Става дума за популярните вече фотокниги. Фотокнига – един сигурен начин да запазите спомените и вълнуващите моменти, дори да са отминали. В тях се съхраняват много снимки, подредени според вкуса на притежателят им. Фотокнигата е съвкупност от страници с различен дизайн и естествено създадена от вашите снимки. Те са индивидуално обработени, а корицата на книгата е със заглавие, избрано от клиента или подходящо за тематиката на съответната книга – детска, семейна, сватбена или друга.

Видове фотокниги

Може да избирате различен вид на хартия, на която да бъде разпечатана – гланцирана, матирана, няма ограничение на броя снимки в страница, само Вашият избор е важен. Броят на копията също е неограничен, а за повече от една се ползвате със страхотни отстъпки.

Има множество софтуери, предлагащи фотокнига за подарък на минимална цена. Да, абсолютно практичен вариант, но там снимките Ви се поставят под конкретни рамки. Този вариант не дава възможност за обработка, индивидуален дизайн и корекции по снимките.

Фотокнига с индивидуален дизайн

Фотокнигите, които изработва Евгения Тотева са според Вашите изисквания и съобразени изцяло с вашите снимки. Всяка фотокнига е история, запечатала преживяване от живота в страниците си. Дали ще е за подарък или за Ваш спомен, това е начинът по който може да съхраните много емоции и специални събития на едно място.

Фотокнигата може да бъде разпечатана в два варианта на твърди и меки страници. Ако пък някоя от снимките Ви иска по-голяма дълбочина, предлагам да изберете печат върху канава. Канавите имат различна структура на плетката и когато правите избор по този показател, въпроса най-често се свежда до личен вкус или предпочитание. Най-много „живот“ на изображението дава сатенената повърхност. Отпечатани с превъзходно качество върху канава вашите снимки могат да бъдат специален акцент в интериора на дома Ви.

Ако сте имали възможност да държите фотокнига или канава, индивидуално изработена за Вас, само тогава можете да усетите истинското излъчване на всяка Ваша снимка.

Фотокнига от EvgaBook e вашата книга със специално отношение към вашите снимки! Емоцията Ви може да е на корицата, без да скромничите!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*