Телевизор Hisense Vidda 85V1F-S Smart TV

Телевизор Hisense Vidda 85V1F-S Smart TV

Hisense представи нов флагман – телевизор Hisense Vidda 85V1F-S Smart TV. В допълнение към огромния дисплей с висока честота на опресняване, той може да се похвали и с други полезни характеристики: NFC модул, поддръжка на HDR10 и усъвършенствана вградена акустика.

4K телевизорът има 130% покритие на цветовото пространство BT.709 и поддържа технологията MEMC. Тази технология осигурява висока гладкост на картината дори в най-динамичните сцени. Освен това, поради минималните рамки, екранът заема 97% от площта на предния панел на устройството.

Новостта е изградена на базата на четириядрен процесор и е оборудвана с 3 GB оперативна памет, както и с вградена 64 GB памет. Други характеристики на телевизора включват двулентов Wi-Fi модул и мощни високоговорители с поддръжка на Dolby Atmos, Viper FX и Dolby + DTS. Вградени са два 18-ватови високоговорителя, 25-ватов субуфер и 2,5-литров резонатор.

Hisense Vidda 85V1F-S Smart TV е оборудван с HDMI 2.1 конектори и NFC модул, който осигурява бързо сдвояване със смартфони за излъчване на съдържание на големия екран. Новият продукт е съвместим с няколко услуги на трети страни, включително Apple AirPlay.

Цената на 85-инчовия телевизор Hisense Vidda 85V1F-S в Китай е 1314 долара.