Хостинг – цена и качество от Jump.bg

Хостинг – цена и качество от Jump.bg
Хостинг - цена и качество от Jump.bg

Ефективен хостинг – цена и качество от Jump.bg. Доставчик известен със своята бърза, професионална и непрекъсната поддръжка и високо ниво на удовлетвореност на клиентите.

Всеки бизнес – от малките търговци до мултимилионните корпорации – се нуждае от уебсайт и следователно от уеб хост. В един постоянно свързан свят е изключително важно да има онлайн присъствие, което да показва поне основна бизнес информация. В идеалния случай ще искате да продавате и продукти и услуги.

Цената е важно съображение при избора на уеб хост. Решихме да се спрем на Jump.bg – хостинг компания която предлага микс от добри цени, бързи сървъри, качествено представяне, професионална и любезна поддръжка. В тази публикация Защо избрах хостинг в Jump? съм споделил моите лични впечатления и основните предимства на този хостинг доставчик.

Цени на споделен хостинг в Jump.bg

С ниските цени на пакетите си, Jump е наистина много достъпен хостинг доставчик. Предлага четири изгодни плана споделен хостинг: Хостинг ONE, План Старт, План Стандарт, План Бизнес. Всички планове идват с включени: Оптимизиран LiteSpeed сървър, безплатни SSL сертификати, неограничен брой inodes и неограничен трафик. При поръчка на услугите от най-високо ниво Стандарт и Бизнес – получавате бонус безплатен домейн (.com/.net/.org/.eu).

WordPress хостинг цена

Бърз, евтин и надежден хостинг предназначен специално за най-популярната платформа за създаване на сайтове. Насладете се на най-добрите предложения благодарение на Jump. Отново всички планове идват с включени: Оптимизиран LiteSpeed сървър, безплатни SSL сертификати, неограничен брой inodes и неограничен трафик. Има три опции за WordPress хостинг: Блогър Старт, Блогър Уни, Блогър Про.

WordPress хостинг цена

Цени на хостинг за онлайн магазин

Всичко, което може да ви е необходимо за успешен онлайн магазин е осигурено от Jump. Ниски цени, уеб сайт със светкавична скорост, който зарежда бързо, за да не губиш клиенти. Плановете започват от 8.50 на месец и предлагат безплатен SSL и домейн! Хостинг за онлайн магазин идва в три възможни варианта: Онлайн Старт, Онлайн Бизнес и Онлайн про.

Цени на хостинг за онлайн магазин

Гаранция

Jump.BG предлагат 30-дневен пробен период с гарантирано възстановяване на заплатените суми. Потребителят има право в срок до 30 (тридесет) календарни дни от стартирането на услугата да се откаже от ползването й и да прекрати договора без предизвестие и без да посочва причина за това.