Хостинг - цена и качество от Jump.bg
Posted in: TechWave

Хостинг – цена и качество от Jump.bg

Ефективен хостинг – цена и качество от Jump.bg. Доставчик известен със своята бърза, професионална и непрекъсната поддръжка и високо ниво на удовлетвореност на клиентите.

Всеки бизнес – от малките търговци до мултимилионните корпорации – се нуждае от уебсайт и следователно от уеб хост. В един постоянно свързан свят е изключително важно да има онлайн присъствие, което да показва поне основна бизнес информация. В идеалния случай ще искате да продавате и продукти и услуги.

Цената е важно съображение при избора на уеб хост. Решихме да се спрем на Jump.bg – хостинг компания която предлага микс от добри цени, бързи сървъри, качествено представяне, професионална и любезна поддръжка. В тази публикация Защо избрах хостинг в Jump? съм споделил моите лични впечатления и основните предимства на този хостинг доставчик.

Цени на споделен хостинг в Jump.bg

Хостинг ONE58.80 лева за година
План Старт78.00 лева за година
План Стандарт136.80 лева за година
План Бизнес258.00 лева за година
Вземи споделен хостинг с -25% отстъпка! Използвайте промо код: delano25

С ниските цени на пакетите си, Jump е наистина много достъпен хостинг доставчик. Предлага четири изгодни плана споделен хостинг: Хостинг ONE, План Старт, План Стандарт, План Бизнес. Всички планове идват с включени: Оптимизиран LiteSpeed сървър, безплатни SSL сертификати, неограничен брой inodes и неограничен трафик. При поръчка на услугите от най-високо ниво Стандарт и Бизнес – получавате бонус безплатен домейн (.com/.net/.org/.eu).

WordPress хостинг цена

Блогър Старт102.00 лева за година
Блогър Уни198.00 лева за година
Блогър Про322.80 лева за година
Вземи WordPress хостинг с -25% отстъпка! Използвайте промо код: delano25

Бърз, евтин и надежден хостинг предназначен специално за най-популярната платформа за създаване на сайтове. Насладете се на най-добрите предложения благодарение на Jump. Отново всички планове идват с включени: Оптимизиран LiteSpeed сървър, безплатни SSL сертификати, неограничен брой inodes и неограничен трафик. Има три опции за WordPress хостинг: Блогър Старт, Блогър Уни, Блогър Про.

Цени на хостинг за онлайн магазин

Онлайн Старт102.00 лева за година
Онлайн Бизнес198.00 лева за година
Онлайн Про322.80 лева за година
Вземи хостинг за онлайн магазин с -25% отстъпка! Използвайте промо код: delano25

Всичко, което може да ви е необходимо за успешен онлайн магазин е осигурено от Jump. Ниски цени, уеб сайт със светкавична скорост, който зарежда бързо, за да не губиш клиенти. Плановете започват от 8.50 на месец и предлагат безплатен SSL и домейн! Хостинг за онлайн магазин идва в три възможни варианта: Онлайн Старт, Онлайн Бизнес и Онлайн про.

Цени на хостинг за онлайн радио

Хоби51.60 лева за година
Про106.80 лева за година
DJ142.80 лева за година
Бизнес238.80 лева за година
Вземи хостинг за онлайн радио с -25% отстъпка! Използвайте промо код: delano25

Ако сте DJ или музикант и обмисляте стартиране на онлайн радио, това решение е специално за вас. Опцията е подходяща и за упражняване на контрол върху музиката в заведение, ресторант или магазин. Опитайте онлайн радио хостинг от Jump.bg. Изберете план, който отговаря на вашите нужди: Хоби, Про, DJ или Бизнес.

Постоянни промо кодове

Промо код: delano10
10% еднократна отстъпка за всички продукти и услуги за нови потребители.

Промо код: delano25
25% еднократна отстъпка за хостинг и Cloud услуги за нови потребители.

Промо код: repeat10
10% отстъпка за подновяване на хостинг или облачен план за текущи потребители.

Гаранция

Jump.BG предлагат 30-дневен пробен период с гарантирано възстановяване на заплатените суми. Потребителят има право в срок до 30 (тридесет) календарни дни от стартирането на услугата да се откаже от ползването й и да прекрати договора без предизвестие и без да посочва причина за това.