Юнона представи новата си колекция

Юнона представи новата си колекция
Юнона представи новата си колекция
Юнона представи новата си колекция
Юнона представи новата си колекция

Двама димитровградчани по различен начин развълнуваха гостите, стекли се в хотел “Дедеман-Принцес” в София за шестия рожден ден на списание “Мери”. Митко Димитров-Пайнера получи наградата за най-щастлив продуцент, защото със своите момичета и момчета весели цяла България. Статуетката от позлатени литнали гълъби на скулптура Христо Михайлов му бе поднесена от синоптичката на Нова ТВ Деси Банова. В супер модни дефилета, които нямат общо с нищо показваното до момента по българските подиуми, изпъкна общинската съветничка от ГЕРБ-Димитровград и собственичка на модна къща “Юнона” Катя Генева.

За нея като модели дефилираха певицата, представила ни на “Евровизия” Йоана от “Дийп зоун проджект”, Ива Атанасова от “Трезор” по Нова ТВ, Габи от “Сървайвър”. “Магия”, балетът на “Пайнер” разигра истински спектакъл при представянето на лятната колекция. Дрехите на Катя Генева съчетават в себе си индивидуалността, енергията и душата на съвременната дама, която превръща мечтите си в реалност и подчертават нейната женственост.

“Щастливите награди” се връчиха за първи път от издателката на списание “Мери” и продуцентка на предаването “Модна фиеста” по Евроком, Марияна Аршева. Тъй като слоганът на списанието е Only for happy people (само за щастливи хора – англ.) призовете се дават за късметлий и постигнали много в живота люде.

Преслава, по дънки и с хибрид между тиара и сребриста касинка на главата, връчи на Митко Цонев статуетката “Златен гълъб” за най-щастлив водещ на церемонията за първите “хепи награди”. Зам.-шефът на парламента д-р Лъчезар Иванов бе декориран като най-щастлив лекар, а предводителката на “Жени-ГЕРБ” Албена Йорданова бе призната за най-щастлива бизнесдама. Дует “Ритон” изпъкна като баш сценична двойка. Останалите “щастливи” лауреати Бойко Борисов, Цецка Цачева, Йорданка Фандъкова и Цветан Цветанов ще получат наградите си по месторабота.

На масите в “Дедеман Принцес” със сребърни прибори и свещи блещукаха усмивките на Аня Пенчева и съпруга и Ивайло Караньотов, Весела Драганова и половинката и Жоро. Фолкзвездите Теодора, Ивена, Джина Стоева и Тони Стораро ту възторжено припяваха на… Васил Петров, Калин Вельов, Искрен Пецов и Йоана, ту хапваха от мезетата.