Къванч Татлъту не пести пари за обувки за новата си любима

Къванч Татлъту не пести пари за обувки за новата си любима
Къванч Татлъту
Къванч Татлъту не пести пари за обувки за новата си любима
Къванч Татлъту

Любимецът на много жени – Къванч Татлъту не е сред най-пестеливите мъже. Небезизвестния актьор от сериалите си е намерил нова приятелка, чието име не се съобщава и видимо иска да плени сърцето й, като я обсипва със скъпи подаръци.

Приближени до него разказват, че е планирал да похарчи за нея скромната сума от около 80,000 лири, равняващи се на около 38,000 евро за нейните модни капризи и да угоди на женските й прищявки. Актьорът, чийто годишен доход не се споменава, явно държи доста на нея и иска да я обсипе с дизайнерски дрешки, чанти и дамски обувки от небезизвестен мол в Истанбул, за да преобрази външността й.

Според един от приятелите му, Къванч иска дамата на сърцето му да е с перфектен външен вид, другите качества си ги имала като: доброта, чар и човечност, като единственото му желание е да ги виждат заедно стилно обути и облечени. Независимо, че сега по-рядко се срещали, поради снимки на поредния сериал, в който участва те трябвало да изглеждат като светска двойка.

През последната му почивка двамата били забелязани и снимани от анонимен папарак, докато се разхождали из един от големите шопинг центрове в техния град. Девойката била щракната в момент на проба на дамски обувки с кожа от питон на стойност не по-малка от 8,900 евро, а актьорът придържал препълнените с покупки торбички и любезно подавал на дамата обувалката. От там се отправили и към бутика за дрехи, от който влюбеният купил на дамата рокля за не малка сума пари. Явно е дошъл момент да осъществи и голямата си мечта, тъй като след това били забелязани да влизат в бижутериен магазин. Артистът имал сериозни намерения към дамата и скоро възнамерявал да  ѝ предложи брак.

Изведнъж, без да иска Къванч забелязал, че снимат именно него и на мига спипал любопитния папарак. Той не обичал публичните пространства и нямал желанието да се интересуват от личния му живот – мигновено принудил журналиста да изтрие снимките от фотоапарата си, за да не бъдат поместени в местната преса. Малко останало, дори репортерът да не отнесе някой юмрук.