Красиви и практични чанти за лятото

Красиви и практични чанти за лятото
Красиви и практични чанти за лятото

Чантата е основен дамски аксесоар, към който всяка жена подхожда с особено внимание. В избора си тя се ръководи от изключително много фактори, а самата покупка се е превърнала с истински ритуал. Разбира се, чанта не се подбира просто ей-така. Според различните сезони, дамските модели се променят скоростно, а дизайните им става все по-авангардни, но и удобни. Вижте няколко предложения за красиви и практични чанти за летния сезон на 2014 година.

Красиви и практични чанти за лятото

Красиви и практични чанти за лятото

Разгледайте ги и за нищо на света не се колебайте да се сдобиете с някоя от тях. Можете да намерите всички дизайни на сайта на онлайн магазин Crassta.

Чантата тип торба е много популярна през лятото. Тя идва в различни разцветки – жълто, зелено, розово и дори червено. През този сезон комбинацията от повече нюанси е знак за дързост и умение за модни съчетания, така че можете да съчетавате едноцветни рокли с шарената си обемна чанта, без да изглеждате скучни.

Чантата клъч може да не е най-практичната на света, но затова пък е може би единственият вариант, с който можете да се появите на важно събитие или официален повод. И тъй като е лято пайетите, златистите и сребристи мотиви не са задължителни. Те се компенсират с цветна кожа и оригинални мотиви в декорацията.

По-екстравагантните модели през лято 2014 година представляват хибрид от чанта и клетка. Като кройка те приличат на обикновени модели за през рамо, но самата им структура е доста авангардна и ексцентрична. Чантата прилича на мрежа от тел, което съвсем не е лошо, имайки предвид, че жените доста често губят личните си вещи и държейки ги в клетка, най-вероятно, е единственото решение за тях. Моделите са в сиво, черно и бяло, което ви позволява да ги комбинирате с всякакво облекло – от смарт съчетание за офиса до екстравагантен сет от топ и къси шорти.