Креми Оташлийска е БГ сензацията, която покори световните модни подиуми

Креми Оташлийска е БГ сензацията, която покори световните модни подиуми
Креми Оташлийска
Креми Оташлийска
Креми Оташлийска

Манекенката Креми Оташлийска е БГ сензацията, която покори световните модни подиуми. 18-годишното момиче постави рекорд като участва в 54 ревюта на известни дизайнери за миналия сезон. На сегашната Седмица на модата в Милано хубавицата беше една от звездите в ревюто на Кавали. В нашенката се влюби и прочутият фотограф Марио Тестино, който я снима във фотосесия за италиянския бранд Etro и я нареди сред най-красивите и млади моделки на планетата.

Креми е дефилирала за „Шанел“, „Ели Сааб“, „Валентино“ и „Луи Вюитон“. От чара й се впечатлява и маститият Карл Лагерфелд, той запечатва усмивката на българката със собствения си обектив.

Креми говори четири езика, понякога ходи на 15 кастинга на ден. По време на седмицате на модата става сутрин в 6 и се прибира в 1 часа след полунощ. Майката на Креми е известната художествена гимнастичка Юлия Мумджиева, а баща й Ивайло Оташлийски е бивш състезател по волейбол.

Хубостта на момичето първа съзира Ирина Папазова, шефка на „Интерсаунд“, а след като й правят снимки, я оценяват високо и във „Форд Моделс“.

1 Коментар за "Креми Оташлийска е БГ сензацията, която покори световните модни подиуми"