Кухня – вкусната комедия

Кухня – вкусната комедия
Кухня - вкусната комедия
Кухня - вкусната комедия

Кухня – вкусната комедия

За обикновения посетител на кухнята на ресторанта – това са само място, където се приготвя храна. В действителност кухнята е огромен жив организъм, където успоредно с превръщането на ингредиенти във вкусно и ароматно ястие, се преплитат интриги и клюки, любов и омраза, ревност и завист. Точно от това смесване на вкусна храна и най-силните чувства се ражда сериала “Кухня”.

Продуцентите на сериала “Кухня” на канал СТС са положили максимални усилия, за да се гарантира, че всички ние да се насладим изцяло на този прекрасен сериал. Един от най-важните фактори, по наше мнение, е актьорския състав на сериала. И тук наистина няма какво да се спори – актьорите на сериала “Кухня”, са подбрани по такъв начин, че всеки от тях точно предава всичко, което иска да каже сценариста.

Всички актьори от сериала, имат актьорски талант и богат опит зад гърба си, имат безспорна харизма, и с високо майсторство наблягат на емоциите и чувствата, които заливат главните герои на сериала.

Такива всепризнати звезди като Дмитрий Назаров и Дмитрий Нагиев заслужават специално внимание. В края на краищата, образите, създадени от тях толкова хармонично се вписват в общата картина на сериала, че изглежда, като че ли ролите са написани специално за тези актьори.

Освен това, заслужават внимание и младите актьори в сериала “Кухня”, които, може би, още не са толкова популярни, колкото по-известните им колеги, но показват себе си само в най-добра светлина.