Лейки на едро

Лейки на едро
Лейки на едро

Лейки на едро
Лейката по своята широка приложимост, компактна форма и естетически приятен дизайн е приспособление, което всяко домакинство задължително трябва да има. Дали тя ще служи за поливането на градината, или на стайните растения (а защо не и за други цели, ако сметнете, че е генерално практична за дома изобщо!), лейката е необходима. Това прави и толкова важен въпросът как да открием наистина качествени лейки! Възползвайте се от висококачествената продукция на Булинвест ООД и станете част от нейната оферта за лейки на едро!

Градински и стайни лейки

Лейките на едро от Булинвест могат да са както градински, така и предназначени за поливане на стайни цветя. И двете разновидности са изготвени от пластмаса, като самата компания гарантира за първокласното качество на своите продукти, както и високата им степен на издържливост. Ако се ползват по предназначение и се съхраняват прилежно, лейките на едро от Булинвест могат да служат повече от 6-7 години. Това обаче не е всичко. Предимствата на лейките на едро от Булинвест съвсем не свършват до тук.

Те са максимално леки – което прави поливането детска игра, а защо не и направо задължение на малките деца, за да свикнат от рано с домакинските задължения. Освен това, материалът за изготвянето на всички лейки на едро от Булинвест е пластмаса. Той скъсява периода на производство. От тук и всяка ваша направена поръчка за лейки на едро ще бъде осъществена далеч по-бързо. И тъй като пластмасата е много по-евтин материал от стоманата и метала, той и ще струва по-евтини – включително и за крайния потребител, и за възползвалите се дистрибутори от възможността да закупят лейки.

Поръчайте лейки за поливане на стайни растения със съвместимост до 2 литра. Или градински лейки на едро с различни обеми според вашите предпочитания. Вместимостта на последните може да варира от 1 до 10 литра. Булинвест се грижат за вашата градина! Започнете да го правите и вие!