Мъжки палта

Мъжки палта
Мъжки палта
Мъжки палта
Мъжки палта

Предложенията на световноизвестните дизайнери за мъжки палта за сезон зима 2013-2014 са продиктувани от военния стил. Без значение от предназначението на модела, военните акценти присъстват или в цялостната визия или като дискретен детайл. Изключително актуалните цветове при модерните мъжки палта този сезон са хитовото зелено, сиво, синьо и дори червено.

Цветът на армията преминава през всички нюанси като започва от каки и приключва в различните нюанси на маслината.

Мъжки палтаКожата във всичките й измерения е в основата на повечето модерни предложения за мъжкия гардероб тази зима. Пищната пухкава кожа присъства като екстравагантна яка или като ексцентрично допълнение по цялата дължина на модела. Гладката кожа е в нейните матови или бляскави разновидности, като прави визията на мъжете много смела и непринудена.

Карето си остава вечният хит при мъжкия гардероб. Модерните мъжки палта са изработени и от каре. В разнообразни цветови комбинации, то е създадено благодарение на кашмира и памука.

Ретро линията на 40-те бележи световноизвестните дизайнерски предложения, като кройките са насочени изцяло към модата от тези времена. Тренчкоти, пардесюта или стилни модели са актуалните мъжки палта на сезон зима 2013-2014. Наметалото, богато украсено с кожа, вече не е само част от дамската визия. То изгрява на подиумите за мъжка мода и стремглаво навлиза в ежедневното облекло на съвременния господин.

Дължините при хитовите мъжки палта варират в големи граници. Около коляното или с ластик на кръста, зимните връхни дрехи представят многообразие и в този детайл от мъжкото облекло.

Класическите и стилни мъжки палта не подминават тазгодишните тенденции. За деловия мъж, който държи на елегантната си визия, специалистите предлагат традиционни модели, с леко вталени кройки и ревери. Вълната и кашмирът са материите, благодарение на които се създават дизайните тук.

Разнообразие от цветове, материи, акценти и кройки, бележат зимните колекции на световноизвестните дизайнери, с които разкриват експериментаторския дух на модерния мъж.