Мъжки пуловери: по-модерни от всякога

Мъжки пуловери: по-модерни от всякога

Зимата упорито си проправя път и вече е на прага ни. И това от което имаме нужда в такъв момент е дреха, която да ни осигури необходимия комфорт и топлина. Макар при мъжете на пръв поглед да липсва разнообразие в избора, се оказва, че те може да се окажат дори в недоумение кое да изберат от моделите на блузи, мъжки жилетки или мъжки пуловери.

Поръчка на мъжки пуловери

Блузите наистина са един добър вариант, независимо на какъв вариант ще се спрете, стига това да отива на фигурата ви и да отговаря на вашия стил. Яката може да бъде остра или кръгла, материята да е мека или плътна – в крайна сметка, това е дреха, която е подходяща за всичките сезони. Но при наличието на вече по-ниски температури, необходимият комфорт в студените и мразовити дни може да бъде постигнат с меките и топли мъжки пуловери.

Плетени мъжки пуловери

Още повече ако се спрете на плетените мъжки пуловери. Материите на този вид пуловери гарантирано задържат доста повече топлина в сравнение с други материи. Това, че и самите материали са естествени също дава своя плюс. Те не задържат и влага, а това е много важно за самата материя, тъй като по този начин тя диша.

Мъжки пуловери – обикновено се предлагат с голямо разнообразие – може да избирате между разновидности с остра, кръгла яка или яка шал. Цветовете на тази дреха също така преминават от по-пастелни до тъмни. Така и цветовото разнообразие е на ниво.

Пуловери с изчистен дизайн

Стилните и елегантни пуловери подчертават мъжествеността, особено ако са с класически тип с изчистен дизайн. Не винаги щампите и декорациите стоят добре на такава дреха. Един стилен, спортно-елегантен пуловер може да се окаже един чудесен завършек на външния вид, който да е подходящ за различни поводи. От разходка в планината до не толкова официален бизнес коктейл.

Ефектно съчетаване

Все пак за постигането на един по-младежки външен вид са подходящи мъжки пуловери с по-ярки цветове, както и десени – могат да бъдат на ромбове, карирани, раирани, с различни щампи. Може да се добавят и допълнителни аксесоари като копчета например. Този младежки вид се допълва от доброто съчетание на пуловера със спортно – елегантни джинси, дънки или дори панталон. Още по-модерно в настоящия момент е добавянето на аксесоари като мъжки шал или шапка, които да допълват излъчването.