Мъжките тениски са навсякъде около нас

Мъжките тениски са навсякъде около нас
Мъжките тениски са навсякъде около нас
Мъжките тениски са навсякъде около нас
Мъжките тениски са навсякъде около нас

Със сигурност в своето ежедневие виждаме толкова много тениски, които понякога изобщо не забелязваме, но има и такива, които могат да ни стреснат, провокират или докоснат сантименталната струна в душата ни. А те са навсякъде около нас – виждаме ги докато чакаме на опашката в кварталния хранителен магазин, в аптеката, в банката, в бара или кафенето, на официални работни срещи.

Тениските могат да бъдат класифицирани в много видове според целите, заради които се носят и това, което изразяват. Най-общо обаче те могат да се разделят като тениски с личен характер и тениски, които се носят с бизнес цел.

Вторият вид, тези с корпоративна цел, биват рекламни и тениски, целящи да покажат обединение на персонала. Рекламните тениски са неизбежен спътник на определени организирани събития, целящи популяризирането на даден продукт или услуга. Доста често те се раздават и безплатно именно с цел хората да ги носят и съответното лого да се вижда от колкото се може повече потенциални потребители. Тези тениски често са и награди в забавни спортни състезания, организирани например заради празника на града.

Бизнес тениските също изразяват някаква идея, целяща обединението на колектива. Те често служат като идентификационна униформа на все по-набиращите широка популярност тим билдинги за сплотяване на работещите в една компания.

Тениските с личен характер са вече тези, които избираме да носим в своето ежедневие. Те изразяват индивидуалните ни предпочитания, показват неща, които обичаме като например любима музика, певец, актьор или спорт. С тях може да целим предизвикването на определена реакция, която да е дори в дадена крайност. Например, ако целим да шокираме с дадено изказване или изображение, които са щамповани на тениската.

Независимо от всичко това, с каква цел се носят тениските, и каква реакция искат да предизвикат, те си остават най-носената в ежедневието дреха, която доставя удобство и комфорт и ни кара да се чувстваме спокойни и доволни.