Модни тенденции при обувките за лято 2014

Модни тенденции при обувките за лято 2014
Модни тенденции при обувките за лято 2014
Модни тенденции при обувките за лято 2014
Модни тенденции при обувките за лято 2014

Жените са страстни към готините обувки това е добре познато и се приема като нещо нормално. Въпреки че никой все още не може да обясни защо ние обичаме да си пазаруваме обувки толкова много, ние си знаем най-добре. Няма нещо което да може да се сравни с усета за обуването на някои изящни обувки с високи токчета, нали?

Не е жена, която не обича елегантни и екстравагантно модерните обувки, въпреки дали те ще са и удобни или не. Ето защо, нашият екип ще ви разкрие кои са модно горещите тенденции при обувките за летния и пролетния сезон.

Както не всички очаквахме, обувките за затоплящия се сезон са много разнообразни: от удобни мокасини с дебели цветни платформи с каишки, катарамки и реснички. Не са липсващи нито високи до коленете сандали, нито ярки флорални мотиви и метални цветове. На мода са както спортни обувки и пантофи, както и убийствените високи обувки с изострени носове. Черешката на тортата са акцентите в леопардовото, които пряко ни отвеждат до джунглата.

Сегашните цветове в обувките обхващат целия летен диапазон. Почти няма цвят, който е изключен от колекциите на дизайнерите, които водят модата. Със силно присъствие, обаче, са светли цветове. Те придават изискан вид и игриво настроение дори и на ниски сандали. Кецките са още по-привлекателни, с платформи които са по-високо от нормалното и комбинации от топли пъстри летни цветове, различни пъстроцветни нюанси и метални елементи.

Виждаме флорални декорации от кич до съвсем реален благодат. Големи цветя разкрасяват плетените сандали, а фините цветя добавят женствено докосване до обувките с високи токчета. Летните ботуши до и над глезените отново са хитови за топлия пролетно летен моден сезон. Добрите комбинации от черно и бяло допълнително разкрасяват дамските обувки в различни стилове, така че всяка мадама може да намери нещо подхождащо за себе си и своя ежедневно-елегантен начин на живеене.

Е дами, вече е време за пазаруване, но преди да се устремите към трескави покупки на дамски обувки, съобразете се с външността си, съобразете се с формите на тялото и съобразете се дали ще можете да стъпвате на високо, а това е един от начините да изглеждате и да се чувствате неустоими.