Модните хитове на зима 2014-2015

Модните хитове на зима 2014-2015
Модните хитове на зима 2014-2015
Модните хитове на зима 2014-2015
Модните хитове на зима 2014-2015

Настъпи времето от годината, когато почти сигурно ви се иска да се върнете обратно вкъщи в момента в който подадете носа си навън. Спестете си сълзите обаче, защото така или иначе ще замръзнат. Шегата настрана, студеното време ви предоставя перфектния повод (и извинение) да се снабдите с колкото може повече от най-хитовите за настоящия сезон облекла, обувки и аксесоари.

Карирано палто
Инвестицията във вълнено палто с изчистена кройка си заслужава, защото то никога не излиза от мода и може да се комбинира с всичко. Моделите, дължините и цветовете са повече от разнообразни, но за максимална атрактивност заложете на винаги актуалния кариран вариант. Комбинацията от черно и бяло е класика в жанра. Няма да сбъркате също с каквото и да е съчетание на неутрален цвят със синьо, тъмночервено или тъмнозелено.

Ботуши до коляното
Трудно бихте преминали през зимата, без да разполагате с чифт практични ботуши, с които ще можете да газите безстрашно в снега. Разбира се, функционалността в никакъв случай не бива да бъде за сметка на добрия външен вид. Изберете кожени ботуши до коляното – равни или на средновисок дебел ток, като съобразите цвета им с този на повечето дрехи в гардероба си. Имайте предвид също, че много актуални тази зима са моделите с връзки.

Червена чанта
Няма спор, че черното е ненадминато по практичност при тази категория аксесоари (и не само), но в момента най-голямият цветови хит при тях е червеното – във всичките му нюанси. А и след като веднъж се снабдите с чанта в такъв цвят, ще се убедите, че не е никак трудно да я съчетавате с повечето си дрехи. И не забравяйте, че трябва да отива именно на тях, а не на обувките.

Вълнена пола
Снабдете се с модел с дължина малко над или малко под коляното. По отношение на модела изборът ви е между прав и разкрояващ се, а по отношение на цвета нямате почти никакви ограничения. Добре е да знаете обаче, че водещите дизайнери показаха предпочитание към по-ярките тонове и към дръзките принтове – едри цветя, големи точки, абстрактни мотиви и т.н.

Шал от изкуствена козина
Кожата с косъм продължава да е моден феномен при всякакви категории облекла и аксесоари и е застъпена широко в есенно-зимните колекции на повечето световни дизайнери. Добавете лукса, който моментално осигурява тя, и към вашия стил, като се снабдите с шал от висококачествена изкуствена козина в интересен цвят – пастелно розово, електриково синьо, яркозелено и т.н. Разбира се, винаги можете да заложите и на изпитаното черно.

Пуловер със странични ципове
Стандартният силует на задължителните за зимата пуловери се разчупва посредством страничните ципове. Ако искате да ги носите разкопчани обаче, отдолу задължително трябва да сложите тениска, риза или някаква друга фина дреха.

Леопардови боти
За огромно удоволствие на някои дами и за ужас на други, леопардовите шарки никога не излизат от мода. Ако принадлежите към първата категория, си купете боти с такива, тъй като тази зима те са особено голям хит именно при обувките. Изберете максимално изчистен модел на не много висок ток, който с лекота ще може да съчетавате с почти всякакви облекла.

Джинси тип чарлстон
Забравете момчешките и тесните джинси – през настоящата зима най-хитовият модел са тези тип чарлстон. Връщащи към модата на 70-те години на миналия век, те най-често са с висока талия и стоят чудесно с пъхната в тях риза или друг топ. Отгоре може да сложите сако, елек или жилетка без ръкави. Колкото до обувките, равните и тези на средновисок ток са най-добрият вариант.

Плетена шапка с пискюл
На главата ви й е особено студено през зимата това е безспорен факт. А най-добре ще я стоплите с мека плетена шапка. Заложете на атрактивен модел с голям пискюл и в интересен цвят или принт, който ще внесе закачливост и жизнерадост в тоалета ви.

Дълга жилетка
На мода в момента са моделите, стигащи чак до средата на прасеца и съчетаващи се отлично с джинси, прави панталони и клинове. Изберете модел от висококачествен памук, а ако можете да си го позволите от кашмир.

Очила със златиста рамка
Противно на общоприетото схващане, през зимата слънчевите очила са не по-малко необходими, отколкото през лятото. А през настоящата най-голям хит сред тях са моделите със златиста рамка – луксозни на вид, шик изключително лесни за съчетаване.