Новите тенденции при съвременните мъжки суичъри с качулка

Новите тенденции при съвременните мъжки суичъри с качулка
Новите тенденции при съвременните мъжки суичъри с качулка

Времената се менят, а с тях и модата. В свят, в който царува суетата, искаме или не искаме, ние сме длъжни да се придържаме към последните тенденции от света на модата. Включително и мъжете – да, скъпи господа, това важи и за вас. Може да смятате, че при вас няма кой знае какво за обмисляне и следене, но дълбоко се лъжете. Сред по-суетните от вас дори навярно има някой, който е наясно, че мъжките суичъри с качулка съвсем не са това, което бяха. Време е да се изправите очи в очи с всички промени, настъпили с тях. Време ви е да се осведомите отново това кои са най-новите и модерни тенденции при съвременните мъжки суичъри с качулка.

DressPlace

Промяна в материите – Мъжки суичъри с качулка

Естествено, това е най-сериозната модификация на добрия стар мъжки суичър с качулка. Ако преди признавахме само памука, днес нещата съвсем не стоят по същия начин. По магазините тази година ще видите мъжки суичъри с качулка от естествена вълна, от велур и дори от тънка изкуствена кожа. Идеята на тази модна концепция е да се разчупи леда и нещата така да се каже да обърнат посоките си – нещо, което е било стандарт, да вземе нечий друг стандарт, например!

Цветовете са строго определени
Помните ли как през 90-те мъжете обичаха да показват чара и стила си с ярки мъжки суичъри с качулки? И това се промени. Днес трудно ще видите мъжки суичър с качулка в червено или изкрящо зелено, например. Цветовете са предимно неутрални и възможни да се комбинират с всичко, което имате в гардероба. Спрете се на модел в черно, сиво, кафяво, бежово, но в никакъв случай не и бяло – и на това му мина модата…

За декорацията
Щампите са аут, но надписите все още могат да предизвикат широко отворени очи, ако някой се загледа и във вашия мъжки суичър с качулка. Обикновените лейбъли обаче си остават най-често използваните акценти.