Отблизо с Магдалена Санчес

Отблизо с Магдалена Санчес
Магдалена Санчес

Магдалена Санчес е зодия Стрелец, родена е на 11 декември в Стара Загора, но е живяла в Гълъбово. От малка е влюбена в музиката, танците, спорта и теленовелите. Първите и артистични изяви започват от 5 годишна възраст в едно куклено шоу, където всеки ден има участия по 3 часа. През ученическите си години се записва в самостоятелна театрална група към училището. След това започва да се занимава и с латино танци. През 2001 година подписва музикален договор с Payner Music.

Първият и голям хит “Аз няма да плача” – дует с камерунския рапър Анди достигна до №1 в много музикални предавания и класации на радиостанции и телевизии.

Магдалена Санчес е била номинирана в раздела “Най-добър дебют” на предаването “Мело ТВ Мания” на БНТ, има номинации и награди от телевизия Планета. Следват песните “Ти ли си”, “Ранена любов”, “Не се предавам”, “Звезден водопад” и др. Видеоклиповете към дуетната песен и “Ти ли си” се въртят по БНТ, bTV, М Сат, Планета и ММ. Записва песни и на испански език. През 2005 година прекратява договора си с Payner Music и подписва договор с Color Music. Има няколко песни в попфолк стил. Две години по-късно заминава за Мадрид, Испания. Учи в колеж за чужди езици и се снима в два тв сериала и един игрален филм.

Здравей Магдалена, разкрий ни малко информация относно твоето настояще?

Добре съм. Щастива съм. Пътувам често до Мадрид по работа. Но сега няколко месеца ще съм си тук.

Кой и какъв е основния ти приоритет в момента?

Имам дъщеричка на 1 годинка и сега тя е  по важна от всичко останало. Обожавам я. Тя е всичко за мен. Почти цялото време отделям за нея. Но това не означава, че не работя. Записвам нови песни. Имам нови идеи за музикални проекти.

Защо предпочиташ да работиш в Испания?

Испания е прекрасна страна с безброй възможности. Хората са много мили и усмихнати. Винаги се радват на успехите на другите. Снимах се в два тв сериала и един филм. Беше вълнуващо. Там нещата свързани с шоу бизнеса са корено различни от тук. Дали ще се появиш по телевизията или на корица на списание ти се плаща. Докато тук всичко е за реклама.

С кой твой успех най-много се гордееш?

Нямам такъв голям успех, с който да се гордея. Мисля,че моята звезда грее много по-високо и ще трябва да се потрудя, за да я достигна.

Какви са целите ти за тази година?

Не искам да правя планове за тази година…За мен е важно аз и семейството ми да бъдем здрави и щастливи. Имам едни малки мечтички, които се надявам да се сбъднат… 🙂

Какво още би искала да постигнеш от тук нататък?

Оооо, не мисля че съм постигнала кой знае колко…Имам толкова големи мечти,колкото е голям света.:) Искам да работя работата,която обичам.Искам да радвам хората с песните си. Мечтая да завърша курс по актьорско майсторство в Мексико или Маями. Мечтая да се омъжа и да имам още 2 деца. Мечтая също хората да забравят омразата и интригите и да повярват в доброто и Бог.

Как според теб човек може да успее в шоу бизнеса?

Да може. Стига да знае как. Важното е да си в точния момент, на точното място. Талантливите хора рано или късно успяват! Като всеки бизнес и в шоу бизнеса трябва да има коректност и доверие. Но в нашата страна няма шоу бизнес…:) Тук всеки си прави това тоето си иска, както му е изгодно. Що за шоу бизнес е това? Тук всичко е един голям цирк.

Съжаляваш ли за нещо което си направила?

Човек не трябва да съжалява за минали постъпки и действия. Всеки има право на избор…, но понякога грешим. Преди няколко години записах една дуетна песен с Деси Слава – „Фактите”. Бе голяма глупост. Вярно,че много се забавлявахме като я записвахме, но след това се чувствах ужасно. Никога не съм харесвала чалгата. Но направих глупостта да запиша песента. Имаше много лоши отзиви. След време Деси ме покани за нов дует на испански език. Мисля, че искаше да ми се извини за онзи дует. Аз с усмивка приех, защото този дует си заслужаваше. 🙂

Суетна ли си?

Не много. Може би само, когато го искам съм. Обичам да се обличам както ми е удобно или зависи от дадения момент. Не робувам на модата. Когато си купувам нещо не гледам колко струва, а дали ще ми стои добре. Използвам скъпа козметика. Обожавам да си купувам бельо и ароматизирани свещи.

В ежедневието каква си?

Обличам се спортно. Не използвам силен грим. Само спирала и гланц за устни. Мисля, че гримът колкото и да те прави красив, толкова и пречи на кожата. Излизам на разходки със семейството ми, пазарувам, готвя, т.е правя всичко онава,което прави една домакиня.

Импулсивна ли си?

Многооооо. Затова в много случаи греша.

Имаш ли нестандартно мислене?

Винаги съм мислила различно от хората около мен.

Какъв е най-големият ти порок?

Обожавам да пия кафе в големи количества.

Какво ти е мнението за силикона?

Не съм против пластичната хирургия, но аз лично не бих си сложила.

Какво си готова да направиш за приятелите  си?

Обичам и ценя приятелите си. Бих направила много неща за тях, но в рамките на разумното.

Романтична ли си?

Да, много. Обожавам да правя романтични изненади на хората, които обичам.

С какво може да те впечатли един мъж?

Някъде бях чела, че мъжете са били еднакви… Но според мен това не е така. Всеки човек си е индивидуален. Има мъже и мъже. Аз трудно се впечатлявам.., но когато мъжът е мил, импулсивен, умен и с голямо чувство за хумор…мога да бъда омаяна. Много държа мъжът да не пуши.

Какво е за теб славата?

Славата е като магнита. Щом я докоснеш те привлича толкова силно, че не можеш да се откажеш. Тя е красива, лъскава и те омагьосва. Дори, когато искаш да се откажеш от нея не успяваш. Действа като наркотик. Харесва ти,че хората ти се радват и възхищават. Но славата има две остриета. Или си на върха или си никъде.

Би ли започнала работа в телевизия?

Аз съм работила в телевизия, но преди много години. Мисля.че бях на 16 години. Бях водеща на попфолк предаването „Зарове” по КТД (Кабелна Телевизия Димитровград) – (сега “Фолкмаратон” по ТВ Планета). След време започнах да правя свое предаване за латино музика и теленовели. Имам някакъв опит като тв водеща,но не мисля,че съм напълно готова. Не знам и за напред дали бих приела да работя в телевизията….Може би ако е за някоя теленовела с голямо удоволствие.

Какво ще пожелаеш на нашите съграждани?

Пожелавам им в сърцата си да носят вярата, надеждата и любовта! Нека бъдат благословени!!!

Магдалена Санчес