PageRank: Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?

PageRank: Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?
PageRank: Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?

Очакванията, че тази година няма да има повече PageRank Update, не се оправдаха. Вчера – 6 декември 2013 година Google изненада всички с актуализация на този алгоритъм. Интересно това се случва 9 дни преди края на състезанието „Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?“.

В класирането там засега няма сериозни размествания. Любопитно е какво ще се случи през последната седмица, но пък наистина много интересно, е, каква е ситуацията и как Google оцени като PageRank сайтовете и линковете на участниците и на тези които се намират на водещи позиции, но не са официално регистрирани.
PageRank: Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?

Топ 10

1. http://acer-notebookbg.com – Видях пейдж ранга, а после прочетох и публикацията на Андрей Димитров „Изненадващ PageRank update в края на годината“. Поздравления към Задругата! Acer сайта получава PageRank 4.

2. http://www.mgu.bg/acer-notebookbg – Разширението на Минно-геоложки университет „Св. Иван Рилски“, дело на Десислав Кузманов – получава PageRank 0.

3. http://zashto-tryabva-da-kupim-acer-ot-notebook-bg.com – Отговорът на въпроса в сайта на Мери Иванова има не лошата оценка PageRank 2.

4. http://catalog.marmalad.info/zashto-triabva-da-kupim-acer/ – Сега трябва да коментирам моя си линк. Да това е само един линк в поддомейн създаден през месец април тази година. Линка получава PageRank 3, поддомейна от 0 се покачва на 2, а домейна… доскоро въобще не работеше и съвсем резонно от 1 пада на PageRank 0.

5. http://ivoapostolov.eu – Изписа се доста за сайта на Иво Апостолов, аз бих посочил само резултата стар домейн мисля, че беше с 3, а сега вече е с PageRank 4!!!

6. http://acer-pacer.com – Ейсър Пейсър на Виктор Бойчев, шеговит домейн, но иначе сериозно Пейдж Рангът е 1.

7. http://защоейсър.com – Автор Йордан Манчев. На мен ми показва PageRank n/a…

8. http://www.zashto-tryabva-da-kupim-acer-ot-www-notebook-bg.charlike.pw – Георги Янев и неговото състезателно предложение са оценени с Пейдж Ранг 1.

9. http://защо-трябва-да-купим-ейсър-от.wwwnotebookbg.com – Експериментът за теориите на Гугъл май няма оценка, аз виждам PageRank n/a. Може би Google не обича да си правят експерименти с него 🙂

10. http://www.notebook.bg – Сайтът на организаторите. Ще цитирам частично Андрей Димитров, защото аз не съм се интересувал. Преди онлайн магазина е имал оценка 5, сега странно пейджранга пада на четворка.

Втората десятка

11. http://www.youtube.com/playlist?list=PLSrI5QqOUcF4EP6lexs91A6XnrW_7t4zB – Уау плейлист в YouTube. Не съм го зареждал скоро, и най-вероятно това ще му е. Дано да е бил полезен на някого! Пейдж ранга е 2.

12. http://za6to-trqbva-kupim-acer-notebook.github.io – Браво! Сайт, който подкрепя Задругата. Чудесно 12 позиция в състезанието за момента и PageRank 0.

13. http://poryazov.com/zashto-da-kupim-acer-ot-notebook-bg – Само си мисля… Порязов май не си дава зор, ама PageRank 2 не е никак зле. Може пък и уж фаталното число 13 да му носи късмет и да се е прицелил именно в тази позиция. Това в рамките на шегата, иначе не го познавам, но искрено му желая успех и много, много късмет, както и на всички участници.

14. http://acer-ot-wwwnotebookbg.hit.bg – Впечатляващо HIT.BG! Сайта подкрепя Десислав Кузманов, ако не се лъжа. PageRank 0.

15. http://vk.com/acerotnotebook – Хм социалка, и то руска. Ако не броим за такава YouTube, то VKontakte… Как да я коментирам… PageRank n/a. Дали Гугъл нещо не се тачи с руснаците 🙂

16. http://laptopacer.ovo.bg – Реших да видя какво е това ово.бг, оказа се че е безплатен уеб сайт конструктор. Домейна е супер Пейдж Ранг 4, самия линк получава единица.

17. https://www.facebook.com/AcerotNotebook – На хоризонта се задава Фейсбук. Моята фейсбук страница. Пейдж Ранг няма. Значи не струва… е имам и такива с някаква добра оценка 🙂 Или поне съм имал такива, сега не ми дава да имат изобщо някакъв.

18. https://www.facebook.com/zashtotryabvadakupimacerotwwwnotebookbg – Още един Фейсбук. Ситуацията е същата – нулата свети много яко.

19. http://it-news.log.bg/article.php?article_id=158072 – Ейсър Пейсърски Лог с нулев пейдж ранг.

20. http://infosociety.bg – Калин Каракехайов и чудесен завършек на Топ 20 в състезанието. От гледна точка на пейдж ранг, защото това обществено инфо залепя на четворка.

Заключение

Май се припокриват мненията и няма много общо между класирането в серпа и пейдж ранга. Или пък има. Що се отнася до състезанието остават броени дни. Дали конкретния алгоритъм ще окаже вляние. Ще видим!!!

Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg? – защото това е възможно най-доброто решение за вас и защото доволния клиент е най-верният отговор на този въпрос.