Пиротехника и фойерверки от Айко Трейд

Пиротехника и фойерверки от Айко Трейд
Пиротехника и фойерверки от Айко Трейд

Фирма Айко Трейд ЕООД е верига от магазини която търгува с пиротехника и фойерверки. Предлага още куку стоки, парти стоки, въздушно и газово оръжие, ножове, ловно и рибарско облекло. „Айко Трейд“ ЕООД е основана през 1992 година.

Основната й дейност е да предостави цялата гама любителски и професионални пиротехнически изделия. Също така консумативи, материали, сценични и пред сценични ефекти за открито и закрито пространство. Разполагаме с три лицензирани търговски обекта на територията на Димитровград, Несебър и Банско. Организираме пиротехнически спектакли и шоу програми от увеселителни фойерверки.

Наличен сертификат за качество и произход

Айко Трейд ЕООД работи с изделия внос от Азия и Европа те са придружени със сертификат за качество и произход издадени от производителите, водещи в този бранш. „Айко Трейд“ ЕООД предоставя възможност на клиентите си лично да селектират от богатия избор на материали /артикули/ за увеселителната програма, да изберат универсална схема или да се доверят на нашите квалифицирани и опитни специалисти.

Запомнящ се празник с пиротехника и фойерверки

С „Айко Трейд“ ЕООД Вие можете да направите запомнящо се и неповторимо Вашето фирмено парти, сватба, рожден ден. Можем да съдействаме при откриване на нови обекти, презентации, семинар, концерт, промоции, национален празник, партита и други. За да направи Вашия празник светъл и щастлив, а избора Ви лек, приятен и бърз професионалния екип на Айко Трейд“ ЕООД е на Ваше разположение по всяко време. Фирмата може да Ви предложи своя натрупан опит и услуги за бързото и ефективно решение на вашите въпроси свързани с Вашите потребности за пиротехнически развлечения. Може да ви изготви лична оферта с едни от най-конкурентните цени на пазара. С надежда за взаимно сътрудничество, моля отправяйте Вашите запитвания към посочените телефони за контакти във фирмения сайт. За нас ще бъде удоволствие да бъдем партньори.