Пластмасови метли на едро

Пластмасови метли на едро
Пластмасови метли на едро

Булинвест ви предлага своята специална оферта. Пластмасови метли на едро на евтини и изгодни цени плюс висококачествена изработка, дълготраен живот и никаква необходимост от специална поддръжка! Какво по-хубаво от това нали? А метлите, в цялост, колкото и простичък, са незаменим уред както в домакинството, така и в производствената дейност. Ако сте притежател на голям завод или имате много складови помещения, то тогава метлите на едро от Булинвест ще ви свършат повече от перфектна работа. С тях може да се почиства ежедневно боклука, като структурата и практичността на всеки отделен продукт няма да се изменя с годините. Именно това превръща метлите на едро от Булинвест и в толкова удобен и достъпен уред с универсална приложимост. Те са изработени от първокласен полипропилен.

Три вида пластмасови метли на едро

Една от всичките метли на едро, които директно, бързо и лесно можете да поръчате от Булинвест, спестява на природата около 100 метли, изработени от брезови клонки. Не просто еко и практични, метлите на едро Булинвест са и разнообразни по своя дизайн, който пък гарантиран и различна степен на функционалност. Можете да избирате между следните възможности – плоска, кръгла и плоска комплексна метла.

И трите вида са достъпни за промоцията пластмасови метли на едро от Булинвест.

Ако предпочетете плоски метли на едро, те ще пристигнат със специална вградена стоманена пружина, която гарантира дълготрайност, защото няма да допуска бързо чупене или повреда. От друга страна, всички кръгли метли на едро са подходящи. Ако търсите средство за пълен контрол върху купчината с отпадъци. Тази функция се осъществява благодарение на специалния дистанционен пръстен. И на последно място, всички плоски комплексни метли на едро от Булинвест са с иновационна конструкция, която дава възможност за разглобяване и по-лесно складиране. Самото последващо сглобяване на метлата пък е изключително лесно. Трябва само да свържете дървената дръжка и основната част със специалните за това винтове.