Poco C31 – Бърз и надежден смартфон

Poco C31 – Бърз и надежден смартфон

Смартфонът Poco C31 бе пуснат на индийския пазар. Бюджетният телефон е наследник на Poco C3. Основна разлика между двете устройства е наличието на заден сензор за пръстови отпечатъци при новия модел. Освен това, по-новият телефон се предлага в два цвята (Royal Blue, Shadow Grey) вместо в три.

Освен гореспоменатите фактори, POCO C31 е идентичен с POCO C3 отвътре и отвън. Следователно, той разполага със същия 6.53-инчов LCD панел с резолюция 720 x 1600 пиксела (HD+), съотношение на страните 20:9 и капковиден прорез. Мобилната платформа е MediaTek Helio G35 SoC, съчетана с 3GB/4GB LPDDR4x RAM и 32GB/64GB eMMC 5.1 вградена памет.

На гърба на устройството е монтирана тройна камера, състояща се от 13-мегапикселов основен сензор, 2-мегапикселова макрокамера и 2-мегапикселов сензор за дълбочина. На предния панел в прореза е вградена 5-мегапикселова селфи камера.

Що се отнася до свързаността, телефонът поддържа две SIM карти, 4G, VoLTE, VoWiFi, еднолентов WiFi и Bluetooth 5.0. Що се касае до операционната система, той работи под управлението на MIUI 12, базиран на Android 10.

Другите характеристики включват специален слот за MicroSD карта, P2i нано-покритие за устойчивост на пръски, 3.5 мм жак за слушалки, MicroUSB порт. Батерията е с капацитет от 5000 mAh, а зарядното устройство 10 вата.

Poco C31 се рекламира като мощен, сигурен и бърз смартфон. Цените в Индия са впечатляващи:

  • 3GB + 32GB – 114 долара;
  • 4GB + 64GB – 128 долара.

Това е Poco

Poco е независима марка, създадена от Xiaomi Corporation. В момента бранда има независим екип за продукти, продажби и маркетинг и споделя ресурсите на Xiaomi в производството и следпродажбеното обслужване. Poco е марка за потребителски технологии, базирана на философията „Всичко, от което се нуждаете, нищо, от което не се нуждаете“, с ключов акцент върху изискванията на феновете на Poco. Тя е изградена върху безмилостен стремеж към технологиите, от които феновете наистина се нуждаят. Това позволява демократизиране на процеса на вземане на решения и непрекъснато актуализиране на продуктите, за да се гарантира уместност.