Райчев сервиз Димитровград - Монтаж на климатици
Posted in: dNews

Райчев сервиз

Райчев сервиз Димитровград. Извършва монтаж на климатици, ремонт и поддръжка. Ремонт на битова техника, ремонт на перални, печки, хладилници и фризери.

За контакти с Райчев Сервиз

Телефон: 088 942 6569
Димитровград, улица „Бузлуджа“ 42

Ремонт на климатици

Извършва ремонт, монтаж и поддръжка на климатици. Ако имате нужда от нов климатик за вашия дом в района на Димитровград, Райчев Сервиз предлага монтаж на климатици.

Да се забиеш на закрито без правилно функциониращ климатик е изключително неприятно. В най-горещите летни дни това може да бъде опасно за здравето. През студената зима също. Очевидно климатична система, която е спряла да работи, трябва да бъде ремонтирана. Опитните техници в отоплението и охлаждането имат необходимото обучение и умения за идентифициране на проблема и предлагат висококачествен ремонт на климатици.

Планирането на периодична поддръжка е най-доброто нещо, което можете да направите, за да поддържате климатика си надежден. Редовната поддръжка може да ви помогне да се насладите на по-добра енергийна ефективност, да намалите разходите си за охлаждане и да осигурите по-редки ремонти и по-дълъг живот на оборудването.

Ремонт на хладилници

Извършва ремонт на фризери, хладилници и други. Вашият хладилник или фризер се нуждаят от ремонт или обслужване? Ако се притеснявате за вашия хладилник или фризер, не бива да се колебаете да се обадите на сервиз! Храната трябва да се съхранява при безопасна, постоянна температура.

Време ли е да смените хладилника си, вместо да го ремонтирате? Хладилниците са скъпи! Преди да решите да изпратите стария си хладилник на отпадъци, обадете ни се. Има голям шанс да ремонтираме вашия хладилник на разумна цена, независимо на колко години е.

Услуга, изградена на доверие
Ние вярваме в това, че управляваме честен сервизен бизнес, който цени вашето време и препоръчва само ремонти, когато са необходими. Райчев Сервиз е надеждна и опитна фирма за ремонт на уреди в Димитровград.

Когато търсите експертен ремонт на хладилник или фризер, не търсете ремонт на най-ниската цена. Отидете при този, на който можете да се доверите, за да свърши работата правилно и да се отнася с уважение към вас и вашия уред.

Ремонт на битова техника

Извършва ремонт на перални, печки и други домакински електроуреди. Вашата пералня има нужда от ремонт или обслужване? Ние предоставяме качествени услуги за ремонт на перални в района на Димитровград от 1992 година.

До края на седмицата купчината пране във вашия дом може да се е натрупала до планински нива. Вашето облекло, детското облекло, кърпите, спалното бельо и други. Последното нещо, от което се нуждаете, е пералнята ви да не работи.

Но това се случва. Според повечето производители среден клас пералня трябва да има живот от поне десет години. Но с наближаването на този период от време може да започнете да изпадате в дразнещи повреди. В най-лошия случай пералнята ви може изобщо да не свърши работа.

Проблемите с пералнята имат различни причини. Но те не винаги означават край за вашата настояща пералня.

Предимства на ремонта на перални
Това, че пералнята ви се е повредила, не означава автоматично, че трябва да отделите време и пари за нова. Ремонтът на перални често е по-бърз, по-интелигентен и по-рентабилен начин за справяне с проблемите с вашите уреди.

Ремонт на перални

Докато някои повреди са доста сериозни, повечето могат да бъдат поправени с лек и изгоден ремонт. Затова ремонтът на перални често е по-добра идея от тяхната подмяна. Много вероятно е лесно да разрешите проблема си, като се обадите за помощ.