Райе шари края на лятото

Райе шари края на лятото
Райе шари края на лятото
Райе шари края на лятото
Райе шари края на лятото

Най-горещата модна тенденция в края на лятото е райето. То внася класа в гардероба и онова великолепно усещане за лято, вълни, яхта и коктейли…

Лесен начин да добавите шик и изтънченост е като разнообразите аутфита си с топ, пола или обувки в хоризонтално райе. Особено актуални този сезон са късите топове. За да изглеждате и да се чувствате секси, съобразявайте размера на райето с телосложението си. По-високите и едри дами е добре да заложат на по-широко райе, а миньончетата на по-фините линии.

Нашият съвет е да носите само една дреха на райе, като по този начин тя ще открои и визуалния ефект на хоризонталните линии ще се смекчи.

Фигура
Вертикалното райе това лято е на особена почит. То издължава фигурата и ако сте в графата кокетно миньонче, ще ви е верен съюзник в стремежа да добавите няколко сантиметра към височината си. Топовете с вертикално райе оптически издължават по-късия торс, а ако мечтаете за по-дълги крака, оставете райето за долната част на аутфита си.

Също така може да се доверите само на някой готин акцент – обувки, чанта или панделка с линии. Дори и загатнат, трендът няма да остане незабелязан.

Лежерно
ОСвен традиционните черно-бели и синьо-бели линии, можем да заложим и на ярки двуцветни и разноцветни райета, но трябва да сме много внимателни с останалата част от тоалета си. Ако искате да прикриете голям бюст, заложете на тъмна блуза без шарки и пола с ярки райета. Ако сте с по-широк ханш, заложете на тъмен панталон и блуза с ярки райета. За по-лежерен аутфит любим сет ни е свободна блузка в свежо райе с клин, дънки или бял панталон.