Realme – променя стандартите в мобилната индустрия

Realme – променя стандартите в мобилната индустрия

Realme е технологична марка, специализирана в производството на смартфони и смарт устройства, които променят приетите стандарти. Компанията е основана на 4 май 2018 година (Национален ден на младежта на Китай) от Скай Ли, заедно с група съмишленици от цял ​​свят, които имат богат опит с мобилни продукти.

Китайската фирма се ангажира да създава продукти с висока производителност и стилен дизайн, предоставяйки отлично обслужване и изследвайки всички технологични възможности на смартфоните.

Според проучване на Counterpoint Research, през третото тримесечие на 2020 година Realme е класиран сред първите 7 международни доставчици на смартфони. Досега е достигнал 100 милиона потребители, което прави компанията най-бързо развиващата се марка смартфони в света.

Realme непрекъснато разширява географското си на присъствие. Сега компанията е представена на повече от 60 пазара, като Китай, Индия, Русия, страни от Югоизточна Азия, Европа и Африка.

Модерен дизайн на достъпни цени

„Последните три години преминаха в непрекъсната надпревара“, казва изпълнителният директор на Realme Скай Ли. „С подкрепата на нашите потребители достигнахме 100 милиона продадени смартфона и постигнахме значителен напредък на пазара. Ще продължим да предлагаме продукти с отлични характеристики и модерен дизайн на достъпни цени. Също така планираме да постигнем още 100 милиона продадени бройки до края на 2022 година и отново през 2023 година“.

Според Скай Ли, насочването към младежи и млади специалисти по целия свят като потребителска група е позволило на Realme да надмине много известни марки. Тъй като те са обещавали много, но не винаги са обезпечавали техните нужди. „Младите хора, като нашите потребителите и нашите служители ни научиха смело да стъпваме в бъдещето и да бъдем определящи тенденциите, давайки ни смелостта да променим стандартите в утвърдена индустрия“.

Фокус върху онлайн продажбите

Като начинаещ в производството на смартфони, Realme вижда силата си в експериментирането – използвайки нови бизнес стратегии (фокус върху онлайн продажбите). Отворени към нова корпоративна култура с млад екип (средна възраст под 30 години) и елементи от ученията на Сун Дзъ, и проучване на нови технологични ниши.

Топ модел – Realme GT 5G

Realme GT 5G има три основни характеристики – дизайн, вдъхновен от скоростта, безпрецедентна мощност и стабилна производителност. В допълнение към мощния Qualcomm Snapdragon 888 5G процесор, смартфонът има 65-ватово зареждане SuperDart. И още Super AMOLED екран с честота 120 Hz, иновативна система за охлаждане, 64-мегапикселова камера Sony. Ултра ефективна LPDDR5 RAM с поддръжка за новия стандарт за вградена памет UFS 3.1. Аудио система със стерео високоговорители, поддръжка на Dolby Atmos и Hi-Res Audio.