Ремонт на компютри в Димитровград

Ремонт на компютри в Димитровград

Ведиа-Х ЕООД започва дейността си през 2009 година и оттогава до днес е сред водещите в своята област. Фирмата предлага комплексни услуги свързани с ремонт на компютри в Димитровград. Също така асемблиране на компютри, модули и периферия, организация, проектиране, изграждане и монтаж на системи за видеонаблюдение и контрол.

Компанията разполага с висококвалифициран екип от професионалисти, които могат да се справят с всеки един възникнал проблем и за които думи като „невъзможно“ не съществуват.

Ведиа-Х ЕООД е компания, които държи на коректността и прозрачните отношения със своите клиенти, нещо, което в наши дни е все по-рядко явление.

Основната цел и задача на компанията е да може да задоволи всички изисквания на своите клиенти. Независимо дали става въпрос за ремонт на компютри, изграждане на видеонаблюдение или друг вид услуги в областта на високите технологии.

За да може да отговори на все по-високите изисквания на своите клиенти, Ведиа-Х ЕООД поддържа много добри делови контакти с голям брой доставчици на оборудване за контрол и охрана, представители на световни брандове за компютърни системи и други. Фирмата предлага гаранционен и извънгаранционен сервиз на техниката, която предлага.

Ведиа-Х ЕООД - коректност, професионализъм, достъпни цени

За да са в крак с иновациите при компютърните системи, екипът на Ведиа-Х ЕООД следи системно за появата на новости при ремонта на компютри и изграждане на системи за видеонаблюдение. Може да даде експертно мнение и да реагира бързо и адекватно на всеки възникнал проблем.

Ведиа-Х ЕООД – Ремонт на компютри в Димитровград

За компанията е от голямо значение да може да бъде в услуга на всеки свой клиент. Мотото, към което се придържа, е: „Коректност, професионализъм, достъпни цени“.

Ведиа-Х ЕООД – Сервиз за ремонт на компютри в Димитровград.
Aдрес: Димитровград, бул. Г.С. Раковски, бл. 22 вх. Б
За контакти: 0888 098 174; 0899 181 113