Реселър хостинг – Как да печелим от хостинг акаунт услуга?

Реселър хостинг – Как да печелим от хостинг акаунт услуга?
Реселър хостинг

Ако управлявате своя дигитална агенция, уеб студио или сте фрийленс в тези сфери, можете да печелите и от така наречената реселър хостинг услуга. Както подсказва името ѝ, тя е свързана с предоставяне на хостинг, които вие сте закупили, на ваши клиенти.

Това е бизнес, който не иска специални лицензи или оборудване, нито пък обемен стартов капитал, персонал и познания на високо техническо ниво.

Хостинг компаниите като Jump.bg се грижат за всичко, свързано с предоставяния от вас на вашите клиенти хостинг. Повече за Jump.bg можете да прочетете и тук: Защо избрах хостинг в Jump?

Реселър хостинг услуга в Jump.bg

Позволява да управлявате лесно и сигурно хостинг акаунтите на своите клиенти, като включително създавате пакети с избрани от вас параметри за тях. Разбира се, цената на предложенията също избирате вие.

Вашият достъп и контрол се осигуряват от WHM контрол панел, а клиентите ви разполагат със собствен cPanel.

За техническата поддръжка по всяко време на денонощието и пълно съдействие при управление на акаунтите, можете да разчитате изцяло на екипа на Jump.bg.

Ето как, управлявате собствен бизнес, без да се налага да осигурявате със собствени усилия 24/7 помощ и асистенция и да сте наясно с целия технологичен процес.

Варианти на реселър хостинг услуга в Jump.bg

 • Фрийленс – 50 GB светкавично бърз SSD диск, 100 CPU минути/ ден, 1 IP адрес, 20 безплатни cPanel акаунта;
 • Фрийленс плюс – 100 GB SSD; 150 CPU Минути/ ден; 3 IP адресал 40 безплатни cPanel акаунта;
 • Бизнес – 200 GB SSD диск; 200 CPU минути/ ден; 5 IP адреса; 60 безплатни cPanel акаунта.

Какво още включват всички планове?
За клиентите на реселър хостинг в Jump.bg на разположение са и:

 • Оптимизиран LiteSpeed сървър за оптимална бързина на всеки хостнат сайт;
 • Собствен DNS;
 • Безплатни SSL сертификати;
 • Неограничен трафик;
 • Неограничен брой файлове и папки (inodes);
 • Бекъп мениджър;
 • Безплатен професионален трансфер от друг хостинг;
 • Автоматичен инсталатор и други.

Избор на реселър хостинг услуга

Ако бизнесът ви е в сфера, в която клиентите ви се нуждаят от хостинг, спокойно можете да се възползвате от възможностите на реселър хостинг услугите и да започнете да печелите още, препродавайки хостинг на своите клиенти. Поддръжката и техническото обезпечаване на целия процес остават за големия провайдър на услугата, а за вас – печалбата, реализирана при посредничеството. Така допълвате услугата, която предлагате към клиента спестявайки му лутане между различните компании.

При избора си на доставчик, от чийто опция за реселър хостинг да се възползвате, търсете доказана компания с денонощна поддръжка и изграден имидж на надежден и сигурен провайдър, тестван многократно и от клиенти, и от контрагенти на високо технологично ниво. В този смисъл, ще ви помогне и този материал: Защо избрах хостинг в Jump?