SakarNews с модерни подобрения
Posted in: TechWave

SakarNews с модерни подобрения

Всички добре познаваме SakarNews – новинарският уеб сайт на Харманли и малките населени места по поречието на река Марица. Страницата дълги години представляваше основният и любимият източник на актуална информация. И още забавни истории и интересни анализи и коментари на родната действителност, както и на важните световни новини за харманлии.

Това, което днес обаче, със сигурност, няма да можете да познаете, е чисто новата съвременна, актуална, много по-лесна за навигиране и фокусиране на основните акценти, визия на уеб сайта SakarNews. Неговите последни модерни подобрения са вече факт, а виновникът за тяхното въвеждане и за перфектното ъпдейтване на Сакар нюз е, създателят и на нашия сайт Делчо Делчев.

Amazing WordPress

Новата разработка е на най-подходящата платформа за блогове и новинарски портали CMS – WordPress. Днес обаче цялата страница изглежда, като че ли изцяло е пренаписана и обновена от А до Я. Семплият, но атрактивен дизайн приема съвременна форма. Менютата са чудесно разширени, без да нарушават баланса на общия изглед и лекотата на характерния за сайта още от своята поява интерфейс. Различното в SakarNews днес е перфектният компромис между съдържание, уеб оформление, подредба на съдържанието и високата степен на информативност.

За Харманли и региона

Визуалната концепция на страницата съвсем не е единственото подобрение в SakarNews. Новинарският сайт разшири и своя обсег на действие. Оттук насетне, той е не просто харманлийският онлайн ежедневник с най-актуалните и важни новини, но и главен информатор за събитията днес за целия регион. Така, уеб ежедневникът привлече чисто нова аудитория от Хасковска област. Нещо повече – съвсем скоро, редовните му читатели могат да очакват и нова рубрика (новинарска категория), която да обхваща и актуалните новини за съседките ни Турция и Гърция. Всичко това накуп, а и професионализма на Делчо Делчев, скоростно повиши и рейтинга на Sakarnews. Ето ви и безспорно доказателство – само след първия ден на пускането (след ъпдейтите), страницата регистрира близо 5500 посещения, което за регионален сайт, трябва да признаем, си е повече от постижение!

А вие какво мислите за новата визия на SakarNews?

Автор: Виктория Дичева


Comment (1)

  1. Сайта изглежда много добре структуриран. Браво на Делчо, пак доказа че е професионалист.

Comments are closed.