Samsung Galaxy M22 – модерно попълнение в средния клас

Samsung Galaxy M22 – модерно попълнение в средния клас

Samsung представи нов смартфон от среден клас – Samsung Galaxy M22. Освен с добра автономност, джаджата е интересна и с други характеристики – усъвършенстван модул на камерата, чип за безконтактни плащания, както и приличен капацитет вградена памет с възможност за разширяване.

Дисплей Super AMOLED

Благодарение на HD+ Super AMOLED технологията, съдържанието ви изглежда страхотно – остро, отчетливо и просто спиращо дъха. В допълнение, честотата на опресняване до 90Hz осигурява плавен дисплей, независимо дали играете или превъртате. Дисплеят е с диагонал 6.4 инча и с резолюция 1600×720 пиксела.

За да се побере 13-мегапикселовата предна камера, в горната централна част на екрана има капковиден прорез.

Елегантен дизайн

Тънкият дизайн на Samsung Galaxy M22 му придава привлекателен, модерен вид. Благодарение на гениалните извивки, той стои удобно в ръката и позволява лесна навигация по екрана. Можете да изберете между цветовете черен, бял или светлосин.

Galaxy M22 - цветова гама

Мобилна фотография с четири камери

Заснемете незабравими моменти с ясни детайли с основната камера от 48 MP. Разширете ъгъла на видимост с ултра широкоъгълната камера. Регулирайте фокуса с камерата за дълбочина или се доближете до детайлите с макро камерата.

8-мегапикселовата ултра широкоъгълна камера заснема вашите снимки под ъгъл от 123°, което е приблизително подобно на зрителното поле на човешкото око и може да помогне на вашата перспектива при широки снимки. С 2-мегапикселовата макро камера можете да заснемете дори малки детайли в снимки от близко разстояние. А с ефекта боке можете да замъглявате фона и по този начин да подчертавате обекта си, така че кадърът ви да изглежда още по-впечатляващ.

Мощен хардуер за високи скорости

„Сърцето“ на устройството е мобилната платформа MediaTek Helio G80, работеща заедно с 4GB оперативна памет. Обемът на вградената памет е 128GB. Мощният осемядрен процесор и 4GB RAM осигуряват висока производителност в игри с интензивна графика и на живо. С памет за съхранение от 128 GB и възможност за разширяване с още 1TB, Samsung Galaxy M22 ви предлага достатъчно място за съхранение на вашите снимки, видеоклипове, музика или други файлове.

Батерията с капацитет от 5000mAh поддържа 25W бързо зареждане. Новостта е оборудвана с USB Type-C порт, слот за карта с памет microSDXC, NFC модул за безконтактно плащане и скенер за пръстови отпечатъци.

Вашите лични данни – добре защитени

Samsung Knox е интегриран както в софтуера, така и в хардуера на Samsung Galaxy M22 и предлага силна защита от първото включване. По този начин многопластовата платформа за защита може да защити личните ви данни от любопитни очи и злонамерен софтуер.

Съсредоточете се върху важните неща

Samsung Galaxy M22 разполага с удобен интерфейс. Хардуерът и софтуерът са пригодени така, че да осигуряват бърз достъп до съответното съдържание и функции. И благодарение на ясния, интуитивен потребителски интерфейс, използването на вашия смартфон е много лесно.