Samsung Galaxy S21 FE

Samsung Galaxy S21 FE

Ръководството за потребителя на новия смартфон Samsung Galaxy S21 FE 5G изтече в мрежата. Документът подчертава основните характеристики на „фенската“ версия на флагмана на южнокорейския технологичен гигант.

Според източника, предстоящата новост ще наследи от оригиналния модел функции като защита от прах и вода IP68. И още ултразвуков скенер за пръстови отпечатъци под екрана, дисплей с честота на опресняване от 120Hz, Dolby Atmos и Wireless DeX технологии. Също така поддръжка на Samsung Pay и безжично зареждане. с функция за обратно зареждане.

В този Galaxy S21 FE няма да има слот за карти microSD, а в кутията със смартфона купувачът няма да открие зарядно устройство. За включване на слушалките, собственикът на телефона ще трябва да използва USB Type-C порт или вградения Bluetooth модул. Очаква се джаджата да се предлага в поне четири цветови опции: черно, зелено, лилаво и бяло.

Според слуховете, в зависимост от пазара, Samsung Galaxy S21 FE 5G ще бъде оборудван с процесор Snapdragon 888 или Exynos 2100. Останалите спецификации на смартфона включват 6 или 8GB RAM, капацитет за съхранение 128 или 256GB и 4500 mAh батерия с поддръжка на 25W бързо зареждане. Представянето на новия модел се очаква в края на този месец.