Сандалите само в ярки цветове

Сандалите само в ярки цветове
Сандалите само в ярки цветове
Сандалите само в ярки цветове
Сандалите само в ярки цветове

Това лято сандалите се определят само с две думи – удобство и свежест. Нежните каишки на ниските сандали са достатъчни, за да ви осигурят стабилност и комфорт. Атрактивността пък е постигната с ярки цветове, нестандартни форми и екзотични принтове.

За перфектната визия можете да заложите, разбира се, и на класическото черно и кафяво. Ако обаче искате да се отдадете на дръзкия порив на топлите месеци – заложете на злато, сребро и всякакви метални отблясъци. Ако искате да сте по-различни, може да изберете модели в свежите летни цветове жълто, зелено, синьо, циклама, оранжево и бяло. Такива сандали ще изглеждат страхотно в комбинация с морския ви тен.

» Диво
Тенденция, с която няма да сбъркате, са сандалите с ресни. Моделът е решен в кремаво и спортно-елегантен, което го прави иниверсален. Класическите черни сандали, декорирани с капси, остават горещ тренд и това лято. Декорацията напомня на гръндж стила и е подходяща както за ежедневието, така и за диви нощи.

Сандалите с Т-образна каишка и ниска подметка си остават най-модерните и най-удобните модели. За по-еконастроените се предлагат и сандали с коркова подметка, както и класическото дървено сабо. Към списъка със сполучливи попадения добавяме и гладиаторските сандали. Този тип покупка е инвестиция, която ще ви се върне многократно. Независимо дали изберете модел с няколко каишки или такъв, който стига до коляното, със сигурност ще бъдете актуални.

» Секси
Сигурно сте си помисляли за някои модели, че са прекалено секси и прекалено предизвикващи вниманието. Е, сега дизайнерите ви предизвикват да сте смели – множество камъчета блещукат по сандалите ни. И колкото повече и по-шантави, толкова по-добре. Токовете са с разчупен дизайн и извиват свода по секси начин. Ако ще се качвате на високо – платформите също са отлична идея. Те остават фаворити и това лято, понеже са удобни, дават височина и има голям избор, така че не ги пренебрегвайте.

Един от най-горещите трендове това лято е флоралният принт, независимо дали го носите като сладко бюстие, рокля или аксесоар за коса. И както се досещате, дизайнерите залагат на него и при сандалите. Какъвто и модел да изберете, няма да сбъркате.

Сандали с чорапи
Сандали с чорапи

» Изненада
Изключително спорна тенденция, която можем да срещнем по улиците, са сандалите с чорапи. И преди да сте решили, че говорим за някое забутано място, трябва да знаете, че това е мода, която Париж, Ню Йорк и Милано още в началото на пролетта. Сигурни сме, че всеки път като видите човек с чорапи и сандали, си мислите, че лишен от вкус и стил. Това може да е така във вашите очи, но тази мода става факт благодарение на световноизвестните звезди Брус Уилис, Ума Търман и сестрите Олсън, които бяха заснети така обути в свободното си време. Някои от модните експерти изтъкват, че тази комбинация е удачна за преходните сезони – пролет и есен, но няма шансове последният тренд да отшуми така бързо, особено в хипстърските среди.

Невена Ангелова