Съвети за избор на бански костюм

Съвети за избор на бански костюм
Съвети за избор на бански костюм
Съвети за избор на бански костюм
Съвети за избор на бански костюм

Всяка жена поне веднъж в живота си е изпитвала затруднения при избор на оригинален, красив и добре подчертаващ формите й бански костюм. Разбира се, този избор става още по-сложен, ако дамата иска да скрие свой недостатък. Можете да сложите край на петчасовото лутане из магазините за перфектния бански, а просто да прочетете нашите съвети и да посетите онлайн портала за мода Crassta, където се предлагат интересни и много атрактивни модели – все новаторски и в тон с тенденциите за лято 2014 година.

Дамите с по-малък бюст, най-добре, да си изберат бразилски модел бански. Те са достатъчно изрязани и секси, така че с тях ще се чувстват наистина отлично и привлекателно, докато плажуват на любимата си лятна дестинация. С не по-малко добър ефект за този тип жени са и банските с подплънки, банели и дебели чашки, а в комбинация с ярки цветове резултатът е просто зашеметяващ.

Обратно, дамите, които са с по-голям бюст, могат да разчитат на презрамките и целите бански за повече комфорт и поддръжка. Нещо повече – целият бански умело скрива малко наддадените килограми през пролетта, както и неравномерната структура и по-скоро съотношението между раменете и бедрата.

Дамите с къси крака, съвсем спокойно, могат да се спрат на изключително актуалните през този сезон бикини с висока талия. С тях те ще изглеждат просто супер и най-вече – грациозни и модерни. Ако пък можете да се похвалите с дълги и изящни крака, покажете ги с по-семпъл бански в традиционно морско синьо или дори с райе в хоризонтална посока. Внимавайте с последното предложение обаче – то ще ви придаде поне 5 допълнителни килограма. Разбира се, това не би било проблем за вас, ако през пролетта усилено сте работили във фитнеса или най-накрая сте намерили подходяща диета за организма си.

Е, вече имате и възможност да намерите подходящите бански за себе си!