Сечкин Йоздемир – новата звезда на турските сериали

Сечкин Йоздемир – новата звезда на турските сериали
Сечкин Йоздемир с екранната си партньорка - Джейлян (Дамла Сьонмез)
Сечкин Йоздемир - новата звезда на турските сериали
Сечкин Йоздемир с екранната си партньорка – Джейлян (Дамла Сьонмез)

Сечкин Йоздемир е новата голяма звезда на турските сериали. След като изигра силни роли в три от най-хитовите сериали на южната ни съседка, Сечкин се превърна в новият секссимвол на девойките от Ориента. Актьорът се прочу с актуалните за родните телевизии в момента “Една любовна история” и “Момичето с червения шал”. Направи и силна роля във “Великолепният век”, където игра някогашен ухажор на султанката, която трябваше да го отрови, за да не разкрива тайните от миналото й.

Диджей
Сечкин първо гради кариера като диджей в родния си град Истанбул. Той е роден на 25 август 1981 година. В Истанбул завършва гимназия, а после следва икономика в университета “Коджаели”. Докато следва обаче открива актьорските си заложби и се записва актьорско майсторство в “Gezen Arts Center – MSM”. През 2000-та година обаче започва да се занимава с радио програми за популярна местна станция. Той си спомня, че по това време е бил участник в редица доста шантави, а понякога и направо глупави предвания. Хит обаче са изявите му в шоуто Brainstorm.

Междувременно набира популярност и като диджей. Прави големи концерти – собствени и с други звезди, в Анталия, Истанбул, Бодрум. Обикаля и големите клубове на страната. По това време той започва кратки участия и в редица тв програми. Става популярно лице с уастието си в реклами на големи фирми.

Удар
Големият пробив настъпва с появата му във “Великолепният век”, от където започва обожаването му от фенките. Пишат му дълги писма и обяснения в любов. Девойките започват да го пресрещат пред дома му и се опитват да се хвърлят в краката му с писъци. Някои направо пробват да го целунат, причаквайки го пред телевизията. Следващият голям удар е участието в сериала “Червеният шал” по новелата на Чингиз Айтматов “Тополчице моя”. Затвърждава статуса си на звезда и с турската сапунка “Една любовна история” по популярен южнокорейски сериал. Вече има и международна известност. Смятат го за новия Каванч Татлъту.

Любов
Сечкин започва да печели награда след награда за уастията си в турските сапунки. В турската преса дълго време се твърдеше, че е гадже на друга звезда от сапунките – Хазел Кая, позната с главната роля от сериала “Огледален свят”. Двамата обаче така и не дават никакво обяснение дали са просто добри познати или помежду им има нещо повече.

В последно време комшийските медии заснеха Сечкин Йоздемир с друга красавица. На награди за млади актьори Сечкин се появи с тайнствена брюнетка, която не даваше да я снимат в лицето. Турската телевизия “Стар” обаче успя да заснеме двойката и се оказа, че гаджето на звездата също е актриса. Тя се казва Сила Четиндаг, но не е от най-популярните актриси в родината си. Засега има само епизодични роли.

Сечкин Йоздемир казва в интервю за себе си:

Не се смятам за човек, който обича да говори за себе си. Ако събеседникът ми не ми е интересен, не се опитвам по никакъв начин да продължа разговора, а направо гледам да го съкратя колкото се може по-бързо и да приключа това нещо.

2 Коментари за "Сечкин Йоздемир – новата звезда на турските сериали"

  1. … СЕЧКИН / Коркут / ПРАВИ ВЪВ ФИЛМА СТРАХОТНА РОЛЯ … БЕЗ ДУМИ , А САМО С … ОЧИ ! НЯМА НАЧИН ДА НЕ СЕ ХАРЕСА НА ЗРИТЕЛИТЕ ! МАЛКО АКТЬОРИ ГО МОГАТ ! ТОЙ ЗНАЕ ЧАРА НА ОЧИТЕ СИ И … УМЕЛО ГО ИЗПОЛЗВА ! … МОИТЕ АДМИРАЦИИ !!! …

  2. Сечкин – попадение в десятката на режисьора! Но партньорката му няма обаятелното излъчване на Хазал Кая, последната повече би му подхождала. Дамла има красиво тяло и хубавичко личице, но не одухотворено – става за фотомодел, не и за актриса. Лично, непрофесионално мнение.