SEO борса – място за избор на оптимизатор

SEO борса – място за избор на оптимизатор
www.seo-redesign.com
SEO борса - място за избор на оптимизатор
www.seo-redesign.com

Много често попадаме на публикации, които ни препоръчват да внимаваме при избора на SEO оптимизатор, четем препоръките, дават ни пример за опасностите и след прочита на цялата история, разбираме че е добре да се доверим на източника на материала, било то фирма или фрийлансър.

От призмата на клиента съм си задавал въпросите: Защо няма рейтинг на SEO оптимизаторите в България? Кое гарантира правилния избор – саморъчно написаното портфолио?

Предполагам, че такава класация е трудно осъществима. Още по-трудно е да се прецизират различните конкурентни среди и да се изгради точна формула за оценяване. А, и това според мен би трябвало да се прави от безпристрастна браншова организация.

Няма идеални класации – всяка си има своите особености по предварително зададени критерии, както и своите слабости. Примери съществуват в най-различни сфери. Но е хубаво да можем да избираме и да бъдем безпристрастно насочени.

Сайтът seo-redesign.com си поставя амбициозната цел да демонстрира предимствата на адаптивния дизайн – при създаването и разработката на уеб сайтове. Услугата подготвя вашия проект за отлична конкурентноспособност в търсачките.

Интересна и иновативна е и самата SEO част, която позволява да си изберете SEO оптимизатор. В страницата са представени няколко SEO спецове. Добра вариативна възможност да направите избор и предимство лесно да се свържете с конкретния човек.

И тук няма рейтинг, но пък тези хора са на светло. За да се уверите, потърсете ги по имената им – Google ще ви предостави немалко информация за тях.

И още нещо: Делата говорят по-ясно от думите!

1 Коментар за "SEO борса – място за избор на оптимизатор"