SEO оптимизация
Posted in: TechWave

SEO оптимизация от Пано Кондоянис

Няколко дни след края на SEO състезанието „Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?“, в нет разговор в една от социалките Пано Кондоянис ми зададе въпроса къде пиша за SEO оптимизация. Неудобно ми стана, но нямаше как – веднага отговорих, имаме голям проблем – никъде. Писал съм за какво ли не, ама…

Точно така нямах място, където да пиша за оптимизация, пък и не се смятам за добър анализатор, от който хората в бранша или тези които тепърва искат да се занимават с това – ще научат нещо.

Към настоящия момент не знам дали ще се занимавам със SEO оптимизация, всъщност ще се занимавам, но може би само по собствени проекти. Поне засега така съм решил.

Препоръчвам Пано Кондоянис

Затова бих искал да ви препоръчам Пано Кондоянис. И ще ви кажа защо? Всъщност дори лично не познавам Пано, говорили сме веднъж по интернет. Обаче започнах публикацията си по този начин, защото именно по време на състезанието имах възможност да проследя неговата работа. Той взе участие заедно с още трима „играчи“, образували добре известната Задруга. Представиха се перфектно и до последно се бориха за първото място. Не успяха за съвсем малко, но истински важното, е  това което показаха, че си разбират от работата. Всички от този отбор, регулярно публикуваха по темата и в собствените си уеб ресурси. Включително и Пано Кондоянис. Тук имам възможност лично да го поздравя. Нищо, че в началото беше писал нещо негативно за моите „каши“ и ги бе нарекъл доста интересно мармаладо-говорилни. Не му се сърдя, даже беше забавно… Според мен той отлично демонстрира личните си качества в тази област.

Смятам, че който му се довери – няма да съжалява. Сигурен съм г-н Кондоянис ще ви свърши добра работа, тоест перфектна SEO оптимизация.

SEO оптимизация за вашия бизнес

Харесвам неговите публикации на тема seo оптимизация. Особено ме впечатли този негов цитат „“Аз не правя сайтове. Аз давам готови решения за Вашият бизнес, като прилагам ROI”. Повече за ROI, може да научите в блога на варненеца: http://blog7.org.

Всъщност, за да харесаш нещо написано, трябва да съвпада и с твоето мислене. Пано пише, ако имате красив и модерен уеб сайт, и той е направен за бизнес, но не носи приходи, значи е безполезен. И е точно така. Както казва той – именно след като е изграден сайта, започва съществената работа.

Професионални преводи от и на гръцки език

Това е от мен, препоръчвам ви да прочетете неговата интересна статия, препоръчвам ви и един от най-добрите оптимизатори в страната Пано Кондоянис. В добавка, ако ви трябва професионален гръцки превод – той е човека!


Comments (2)

  1. Абсолютно съм съгласен с написаното. Запознах се с Пано покрай състезанието и останах с много добри впечатления. Така се случи, че се наложи да ползвам неговите услуги и за преводи и за seo анализи. За преводите останах възхитен, от 5-мата преводачи които ползвах за един проект на различни езици, пано свърши работа най-бързо, най-евтино и най-качествено, като предложи и бонус от публикуване в гръцки медии, което много ми помогна от seo-гледна точка. Препоръчвам го като добър колега и професионалист.

  2. Пано е истински професионалист, работихме усилено по един проект в продължение на 6 месеца. Той е SEO оптимизатор, който винаги може да извлече ползата от дадена ситуация. Изключително коректен човек и колега.

Comments are closed.