Що е то хостинг за онлайн магазин?

Що е то хостинг за онлайн магазин?
Що е то хостинг за онлайн магазин?

Хостинг за онлайн магазин
Различните нужди на специфичните уеб сайтове разнообразиха хостинг услугите, предлагани на пазара. Образно казано, блоговете имат скромни изисквания, за WordPress базираните платформи трябват повече мощ и пъргавост, а за онлайн магазините с много посетители добавяме към необходимите условия за оптимално добра функционалност и много място.

Хостинг услуга с параметри адаптирани към различните изисквания на сайтовете

За да отговорят на тези необходимости, хостинг провайдърите създадоха различни типове хостинг, всеки от които е адаптиран към съответна група уеб сайтове. Те осигуряват нужните условия, като включително добавят над тях и са разделени и на подвидове. Тези планове предлагат съвършено напасване на сайт – хостинг и формиране на най-добра цена на услугата. Ако се чудите кой провайдър да изберете, това ще ви помогне: Защо избрах хостинг в Jump?

Хостинг за онлайн магазин

Хостингът за онлайн магазини е създаден така, че да отговаря на спецификите на този тип дейност. Той е съвършеният домакин за нуждите на WooCommerce, OpenCart, Prestashop и други популярни платформи. Какво им предлага? Много процесорно време, за да могат да се справят с многобройните заявки, както и достатъчно място за всички продукти, снимки и видеа към тях.

еShop хостинг от Jump.bg

Един от най-добрите хостинг провайдъри у нас Jump.bg предлага три вида хостинг за онлайн магазини, качени на техен оптимизиран LiteSpeed сървър с вградено кеширане:

  • Онлайн старт подходящ за eShops с около 60 хил. посещения на месец; 20 GB светкавично бърз SSD диск; 2250 CPU Минути;
  • Онлайн бизнес подходящ за магазини с до 100 хил. месечни посещения; 50 GB пространство; 3900 CPU Минути;
  • Онлайн про услуга за платформи за пазаруване с около 150 хил. посещения месечно; 75 GB SSD диск; 6000 CPU Минути.

Всеки от плановете включва и:

  • Неограничен трафик;
  • Неограничен брой inodes файлове и директории;
  • Безплатни SSL сертификати с автоматично подновяване на всеки 3 месеца;
  • Всекидневен отдалечен backup;
  • Мултиплицирана сигурност с CageFS, Оптимизирани ModSec правила, cPHulk Brute Force Protection, DDoS защита на цялата мрежа;
  • Безплатна миграция от друга платформа и други.

Цени на хостинг за онлайн магазин

Създаването на няколко плана, които отговарят на изискванията за място и мощ на онлайн магазините, позволява формиране на достъпна цена. В Jump.bg тя е в зависимост от избрания план тя е 8.50 лева, 16.50 и 26.90 лева на месец. Изберете сигурност, бързина и 24/7 грижа за своя онлайн магазин. Повече тук: Защо избрах хостинг в Jump?