Стоп в бронята за Honda CR-V

Стоп в бронята за Honda CR-V
Стоп в бронята за Honda CR-V

Стоп в бронята за Honda CR-V, за модели от 1995 до 2001 година. Нови стопове от производител на оригинално оборудване: OEM 34751-S10-G10. Комплект ляв и десен стоп – могат да бъдат закупени и поотделно.

  • Ляв стоп – цена: 100 лева;
  • Десен стоп – цена: 100 лева;
  • Телефон за поръчки: 087 933 9276.

Доставка с куриерска компания: Еконт Експрес или Спиди.

Honda CR-V – Първо поколение

Honda CR-V представлява компактен кросоувър, създаден от Хонда през далечната 1995 година. Първото поколение е направено от японския дизайнер Хироюки Кавасе. След две години моделът влиза в серийно производство, а в следващите над две десетилетия ще се превърне в истинска жива легенда. Използва платформата на Хонда Сивик със SUV дизайн на купето.

Това CR-V, който не само е първият SUV на Honda, но и като цяло е един от първите представители на този нов за световното автомобилостроене клас на градски джипове. Целта на японците била да създадат идеалната комбинация между висока проходимост, динамично шофиране, просторно купе и мултифункционалност.

Хонда казват, че съкращението CR-V означава „удобен компактен автомобил“, докато терминът „компактен транспорт за отдих“ се използва във Великобритания.

Насладете се напълно на новия CR-V

Световният бестселър от категорията SUV стана още по-изискан и бе претворен и проектиран наново. Резултатът е уникална бленда от дързък, забележителен дизайн и съвременни технологии. Автомобил създаден, за да носи истинско удоволствие от шофирането с нов турбобензинов двигател 1.5 VTEC TURBO и възможността за хибридно задвижване с 2.0 i-MMD. За първи път моделът се предлага и със 7-местна конфигурация, налична за определени нива на оборудване.

Емоционален дизайн

Вероятно силуетът на новия CR-V ще ви се стори познат, но дизайнът е напълно нов. Всяка негова плавна и динамична линия – от добре изразените калници до изваяния капак, е изработена, за да бъдат подобрени показателите и аеродинамиката на автомобила.

Вътрешно спокойствие

Интериорът на CR-V е обмислен така, че да увеличи усещането за връзка между вас и автомобила. Изчистените линии осигурят усещане за прстранство, подсилени от контрастни материали с красиво изработени покрития. Контролните уреди са разположени така, че да се ползват лесно и интуитивно, а изобилето на „умни“ технологии не е натрапчиво.

Благодарение на нашата активна система за контрол на шума (Active Noise Control), предлагана стандартно за цялата гама, в купето е тихо и спокойно. Освен това вътре е и изключително удобно поради възможността за четиристепенно регулиране на лумбалната опора на отопляемите предни седалки и наличието на отопляеми задни седалки и волан. Така със сигурност всяко пътуване ще бъде комфортно и релаксиращо.

Завладяващи технологии

Разработена е пълна гама от технологии, за да превърне шофирането на новия CR-V в напълно завладяващо изживяване. Системата на head-up дисплея извежда най-съществената за шофьора информация на линията на очите му. Всички данни за шофирането се показват изключително отчетливо на мултиинформационния дисплей, а Вие имате достъп до тях от бутоните на волана.

Централно разположеният 7-инчов пълноцветен тактилен екран на инфоразвлекателната система Honda CONNECT свързва автомобила с Вашия смартфон, за да получите достъп до приложенията си, контактите, имейлите, музикалните си файлове и др. Така оставате свързани с Вашия свят, с хората и с нещата, които обичате.

Вашето пространство

Създаден е интериор, способен да събере всичко, което искате да пренесете. Новият CR-V осигурява гъвкаво и практично пространство с изключително умни решения за съхранение на различни вещи, много място за краката на пътниците и шофьора и обем на багажника над 1700 литра при сгънати задни седалки. Автомобилът е проектиран така, че да улесни живота Ви благодарение на удобни решения като безконтактно отваряне на вратата на багажника, възможност за сгъване на седалките с едно движение и равен товарен под. Няма да е проблем, ако Ви се налага да превозвате повече от петима души, защото вече се предлага 7-местна версия на Honda CR-V.

Динамично управление

Новият CR-V е задвижван от високотехнологични двигатели от ново поколение – единият от тях бензинов, а другият – бензиновоелектрически хибрид*. Нашият силов агрегат 1.5 VTEC TURBO е с две версии на мощността и осигурява съвършен баланс между динамика и икономичност. Може да бъде съчетан с 6-степенна механична трансмисия (173 к.с.) или със 7-степенна CVT (193 к.с.). Ако изберете варианта савтоматичната предавателна кутия, ще се радвате на релаксиращо шофиране, а пожелаете ли да сменяте предавки като рали-пилот, можете да правите това от перата на волана.

Създанено е най-олекотеното и усъвършенствано шаси в историята на CR-V. То е допълнено от новото предно окачване MacPherson и задното многоточково. Тази комбинация осигурява динамично шофиране и отличен комфорт.

Да усетим хибрида

Хибридното задвижване от ново поколение дебютира с новия CR-V. Нарича се i-MMD от intelligent-multi mode drive (интелигентно и с много режими) и то комбинира плавния, мощен 2,0-литров бензинов двигател и високотехнологичен електромотор, за да осигури лесно управление и наслада от всекидневното шофиране.

Технологията i-MMD е изключително интелигентна, защото непрекъснато следи динамиката и икономичността на Вашия CR-V, за да осигури най-добрата комбинация от източници на мощност. Така автомобилът получава оптималното количество енергия плавно, като автоматично превключва между три режима на управление: такъв с двигател с вътрешно горене, втори с хибридно задвижване и трети, който е напълно електрически.

Технологични помощници

Инженерите на Honda са се погрижили за Вашата безопасност. Докато шофирате, умните технологии бдят над Вас и спътниците Ви, дори в моменти, в които не подозирате.

Информация за мъртва зона

Това умно устройство осигурява напълно безопасни изпреварвания и смени на лентите, предупреждавайки за наличието на превозни средства в зоната на мъртвата видимост чрез светлинен индикатор на страничните огледала.

Следене на напречния трафик при заден ход

При движение на заден ход този асистент разпознава наближаващите отстрани автомобили и предупреждава за неминуемата опасност.

Обаждане при спешни случаи (E-CALL)

Бутонът за обаждане при спешни случаи (SOS) е разположен на лесно достъпно място, непосредствено до огледалото за обратно виждане. В случай на спешност можете да повикате помощ само с едно натискане на бутона.

Четири задвижващи колела

Електронно контролираната в реално време интелигентна система за четири задвижващи колела е проектирана така, че да се включи автоматично в случай, че техниката отчете загуба на сцепление.

Например системата е способна да установи дали CR-V изкачва хълм и да изпрати повече въртящ момент към задните колела. Когато това вече не е необходимо, многодисковият съединител автоматично изключва задния диференциал и така се пести гориво.

Honda – Мечтите наистина се сбъдват!