Топ тенденции в летните рокли за 2014 година

Топ тенденции в летните рокли за 2014 година
Топ тенденции в летните рокли за 2014 година
Топ тенденции в летните рокли за 2014 година
Топ тенденции в летните рокли за 2014 година

Лятото е в разгара си, а топ сезонът на морската приказка е на път да ви зашемети с всичките си горещи емоции, приключения и секси нощи. За тази цел е добре да приспособите гардероба си към тях. А какво е лятото и морската ваканция, без превъзходното усещане да се чувствате отлично в дрехите си и по-скоро в роклите си! Запознайте се с топ тенденциите в летните рокли за 2014 година и побързайте да пригодите своята собствена визия към тях – не едно към едно, разбира се, а с малко доза лична креативност и вдъхновение от вътрешните ви нагласи за големия свят на модата.

Роклите на плисета присъстваха на всички модни ревюта от бляскавите събития на седмиците на модата – Париж, Милано, Лондон и така нататък. Те са шик и ретро, а в допълнение с по-съвременна визия в горната си част, се превръщат в оригинална визия за коктейл или делова вечеря!

Светлите цветове в пастелен нюанс наред с бялото са изключително модерни за летния сезон на 2014 година. Тук можете да импровизирате с всякакви модели и дизайни, като спокойно заложите на предпочитаната кройка – стига тя да е в разкошно бяло или харизматично лилаво, бледо розово, небесно синьо или прасковено.

Арт, принт и триизмерни големи цветя са неочаквано добра комбинация за вашата хитова рокля за летния сезон на 2014 година. Дори да имате една такава рокля – с необичайни сюреалистични картини, анимационни орнаменти и цели букети по биетата, долната част и бюстието на дрехата – ще бъдете в центъра на вниманието.

Тенденциите от дните на 60-те с цялата им пъстра гама от карета, черно-бяла графика, якички, поли с дължина под коляното и разкроени набори се завръщат с пълна сила. Тези летни рокли са удобни, практични и атрактивни, а освен това са и достатъчно универсални да изкарате с тях цял ден на плажа, а после приятно да се разходите из любимата си туристическа дестинация!