Ясмин Кирилова от Галаксико ще танцува на концерта на Дженифър Лопес

Ясмин Кирилова от Галаксико ще танцува на концерта на Дженифър Лопес
Ясмин Кирилова
Ясмин Кирилова
Ясмин Кирилова

Ясмин Кирилова ще покаже своя танцов талант пред над 10 000 зрители на 18 ноември в София.

Тогава танцьорката от Денс център “Галаксико” ще играе пред Арена Армеец и ще подгрява публиката за концерта на мегазвездата Дженифър Лопес. Поканата към Ясмин е отправена лично от Алфредо Торес.

По време на състезанието “Mall Galleria Dance Cup” Алфредо Торес е забелязал колко талантлива е Ясмин, и е решил да я поощри с награда – безплатен билет за концерта на Дженифър Лопес в София на 18 ноември. Два часа преди самия концерт ще има латино сцена, на която ще вземат участие едни от най-талантливите български танцьори, между които Алфредо, Атанас Месечков, Ани Дончева, Анета Авакян и още много други. Ясмин Кирилова също ще се включи към звездните изпълнения.

Ясмин е едновременно акробатична и пластична, според кубинския танцьор, хореограф и преподавател по латино танци рядко се среща танцьор с двете качества едновременно.

Това е поредното голямо признание за солистката от Денс център “Галаксико”. През тази година тя се представи отлично на всички национални първенства и фестивали, а на международно ниво спечели Световната титла в стил “Акро джим” и купа “Русия” в “Контемпорари” на Световната танцова олимпиада в Москва.

Ясмин Кирилова
Ясмин Кирилова