Ще може ли „Защо … Acer …“ да направи света по-добър

Ще може ли „Защо … Acer …“ да направи света по-добър
Ще може ли Защо … Acer … да направи света по-добър
Ще може ли Защо … Acer … да направи света по-добър
Ще може ли Защо … Acer … да направи света по-добър

От известно време си задавам този въпрос, който изглежда толкова глобален, но в случая е свързан с участието ми в SEO състезанието: „Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?“.

Публикацията, с която съм регистриран започва с елементи на виц. За начало и тук ви предлагам да прочетете два такива:

Преподавателят: Вашата фамилия!
Студентът: Иванов
- Защо се усмихвате?
- Доволен съм, че добре отговорих на първия въпрос.
Това че Google довършва изреченията вместо нас, не е нищо! Аз имам подозрения, че един ден толкова ще се усъвършенства, че като напишеш „Къде ми е вторият чорап?“, той ще отговори „Под леглото бе, идиот“.

Почти пет месеца след старта на състезанието и аз се усмихвам: Доволен съм, че добре отговорих на първия въпрос – Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg? Не направих сайт, но моята публикация, почти през целия период е на водещи позиции.

И да Google довършва изреченията, но все още не може директно да дава отговори. Определено обаче ни предизвиква да станем по-добри в работата си, защото от оптимизаторите зависи на първите места да са резултати с релевантно, полезно и качествено съдържание.

Това е и отговорност. Истината – горчива, сладка, кисела, без значение – е, че Google е най-използваният източник на информация. Както обичат да казват чичко Гугъл – всичко знае. Всеки търсил нещо в търсачката, помни на какви „тъпи“ резултати е попадал. С никакво съдържание или бъкани с реклами страници. Това обаче е стар трик. Този тъжен сценарии на позициониране вече е невъзможен. Тези линкове не са полезни, а и самата търсачка взе мерки и вече не ги срещаме. Който се е възползвал от този поток – възползвал се е. Сега трябва да зареже това „баламосване“ и да се захване със създаването на качествено съдържание. Защото както се казва оцелява най-адаптивният. Условията постоянно се променят и най-успешните са именно тези, които успяват да се нагодят най-бързо към тези изменения.

Радващо: Мястото, където горещите теми на деня се изчерпват с това как по-успешно да се самоснимаме в огледалото на чужда тоалетна не е видимо по тази тема. Натикахме резултатите от Фейсбук – някъде (не ги виждам).

И обратно на въпроса: За мен това състезание е много полезно. Трети съм засега, значи съм направил доста правилни неща. Осъзнах и много грешки, които допуснах. Най-важното – научих много нови неща, надявам се да науча и още.

Мисля, че със знанията си, с моя труд и моята работа мога да направя света по-добър. Тоест „Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?“ може да направи света по-добър. Всеки участник ще може да направи своите изводи, ще може да прецени кои от експериментите му са полезни. Всеки има възможност да подобри качеството на своята работа, за да дава най-добрите отговори в глобалната търсачка. И така да даде своя принос за един по-добър свят.

Защо ако сме по-добри в това което вършим, да не можем да сме по-добри към семейството, приятелите и изобщо към хората!

Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg? – защото това е възможно най-доброто решение за вас и защото доволния клиент е най-верният отговор на този въпрос.