Защо избрах хостинг в Jump?

Защо избрах хостинг в Jump?
"Защо избрах хостинг в Jump?"

Преди да ви разкажа „Защо избрах хостинг в Jump?“, нека се представя с няколко думи. Казвам се Делчо Делчев и се занимавам с изработка на уебсайтове, SEO оптимизация и онлайн бизнес. Работата ми налага активно използване и тестове на възможностите, които предлагат хостинг компаниите. Както се казва – минал съм по този път.

Няма как да разберете какво е качеството на една хостинг услуга, без да я използвате. Лично за себе си, избрах да ползвам услугите на този доставчик преди доста години. Най-важното, след целия си личен опит потвърждавам, че Jump.bg предлагат най-бързия и най-надежден български хостинг в момента.

Кои са Jump.bg?

Jump.bg e българска хостинг и домейн компания, създадена през 2011 година. За своите 10 години на пазара, компанията води политика на неизменно високо качество на услугата. Затова и Jump.bg е оптимален и препоръчителен избор за тези, които искат да развиват успешен онлайн уебсайт базиран бизнес.

Българските сървъри на Jump.bg гарантират отлична производителност. Цените са напълно достъпни и балансирани, а обслужването на клиенти е изключителен приоритет за екипа и е на много високо ниво. По отношение на времето за реакция, представителите на Jump.bg винаги са светкавично бързи.

Винаги, когато клиент поиска професионалното ми мнение относно избор на хостинг компания, препоръката ми е за Jump.bg. Независимо, дали проектът е относно разработка на нов уебсайт или развитие на вече съществуващ такъв, мнението ми е базирано на личния ми дългогодишен опит. Затова, заставам зад него и препоръчвам услугата без притеснения, с увереност, че тя ще донесе максимални ползи и удовлетвореност на всеки, който я избере за своя бизнес.

Скорост на зареждане

Скоростта на зареждане на хостваните на Jump.bg сайтове е повече от впечатляваща: под 1 секунда. Какво означава това? Че сайтовете, които са качени на техните сървъри, зареждат незабавно. Всеки, който иска да ви посети в Интернет, няма да чака, а има незабавен достъп до вашето онлайн представяне. Нали си спомняте моментите, когато сте искали да отворите някой уебсайт и той зарежда, зарежда, зарежда – безкрайно дълго. Е, с Jump.bg, това няма как да се случи.

Как се постига тази впечатляваща скорост? Чрез светкавично бърз LiteSpeed сървър с вградено кеширане. Jump.bg притежават модерен център за данни с бързи LiteSpeed сървъри. Гаранция, че всички уебсайтове, които хостват, ще работят оптимално и ще имат бързи скорости на зареждане. Jump.bg използва новият HTTP/2.0 стандарт, което им позволява да отварят съдържанието по-бързо, от което и да е друго решение на пазара. Инвестицията в технологични решения е приоритет на визионерите, които искат да предоставят най-доброто на своите клиенти – защото го заслужават.

Хостинг по ваш избор

За удобство на своите клиенти, Jump.bg предлага 5 вида хостинг:
1. Споделен хостинг – споделя ресурсите на мощен оптимизиран LiteSpeed сървър между множество сайтове с общ обслужващ специализиран софтуер – операционна система, уеб сървър, сървър за база данни и т.н. Хостинг компанията осигурява, конфигурира и управлява сървъра и обслужващия софтуер. Този подход позволява оптимизирана и по-ниска цена на услугата, при запазване оптимално качество и скорост, от тази, която бихте заплатили при използване на собствени сървъри и свързан софтуер.
2. WordPress хостинг – специално предложение, адаптирано и оптимизирано към изискванията на WordPress за значителен ресурс процесорно време (CPU минути). Jump.bg добавя в тази опция оптималното дисково пространство, необходимо за WordPress сайт. Отличното кеширане осигурява LiteSpeed сървър, като в комбинация с вградения модул за WordPress, вашият сайт ще се зарежда светкавично с минимум ресурси и потенциалните ви клиенти ще имат мигновен достъп до вашето онлайн представяне.

Защо избрах хостинг в Jump?

3. eShop хостинг – Ако имате собствен онлайн магазин, сте наясно с предизвикателствата, които подобна платформа отправя към хостинга. Ключов отново е моментът със скоростта: колко бързо клиентът ще види артикулите? Всеки миг отгоре, увеличава шанса да го изгубите. Затова, хостинг плановете на Jump.bg за онлайн магазини са съобразени със спецификата на платформи като WooCommerce, Open Cart, Prestashop и други. Акцентът е върху увеличени процесорно време и пространство за съхранение на продуктови изображения и информация. Един клик – и клиентът е там, където иска – без чакане и забавяне.
4. Online Radio хостинг – специално решение за музиканти и DJ-и, които искат да направят свое онлайн радио, с което феновете ще имат постоянен достъп до работата им. Опцията е подходяща и за упражняване на контрол върху музиката в заведение, ресторант или магазин. Позволява създаване на онлайн радио в рамките на няколко минути, като това удоволствие е на повече от достъпна цена.
5. Реселър хостинг – Този план ви дава цялостен контрол върху WHM панела, а клиентите ви получават достъп чрез отделен собствен хостинг акаунт с познатия cPanel. Вие определяте параметрите, които предоставяте на клиентите си и цената, на която предоставяте плановете. Поддръжката остава приоритет на Jump.bg.

Изключително разумни хостинг цени

С Jump.bg получавате отлично качество на повече от отлична цена. Реално можете да се сдобиете с изключително качествен хостинг за по-малко от 3 лева месечно!

Портфолио допълващи услуги
Jump.bg имат богато портфолио услуги, с които можете да осъществите бързо, лесно и ефективно проектите си. Компанията предлага освен хостинг решения:

  • домейни;
  • Delta Cloud VPS виртуални сървъри обезпечени с дистрибутиран NVMe сторидж с тройна репликация на данните;
  • наети сървъри за изцяло независим хардуерен ресурс, разположен в дата центъра на Equinix с гарантирана непрекъсваемост на захранването и 1Gbit/s свързаност с мрежа, подсигурена от няколко независими интернет доставчика.

24/7 поддръжка и техническа помощ
За вашето спокойствие, сигурност и комфорт относно съхранението и бързината на сайта ви, Jump.bg предлага денонощен мониторинг и техническа поддръжка. Екипът е на разположение през цялото време, като внимателно, незабавно и любезно реагира на всяко едно запитване. Може да ги потърсите на телефон или имейл – веднага отговарят и помагат. Тествал съм многократно и ви уверявам, че това е най-доброто клиентско обслужване в тази сфера, което съм получавал.

Безплатни екстри!

Какво по-хубаво, от безплатните добавки? Една от тях е впечатляваща – безплатен SSL сертификат. Jump.bg предоставя безплатен Let’s Encrypt SSL сертификат към всеки от хостинг пакетите си. Можете да го инсталирате сами или да помолите екипа да го направи вместо вас. SSL сертификатите осигуряват сигурен трансфер на информация между посетителя на вашия уебсайт и сървъра и е необходимо допълнение за всеки, който иска да управлява онлайн магазин и да получава плащания. След като Google обявиха, че SSL защитените сайтове ще се класират по-добре, вече никой сайт не може да си позволи да се откаже от SSL сертификат.

Безплатен трансфер
Ако решите да смените хостинг компанията си, Jump.bg ви осигуряват безплатна миграция на сайт. Съвсем наскоро отново тествах тази опция. Буквално не е необходимо да правите нищо. Преместването става много бързо, лесно и сигурно.

Защо избрах хостинг в Jump?

 Сега ще ви кажа малка тайна.  Jump.bg е перфектен във всяко отношение хостинг. Защитава сигурно сайта, пази архивни копия и показва съдържанието по-бързо, от всяко друго решение на пазара. Всъщност, Jump.bg e много по-добър, отколкото очаквах. Услугата действително е страхотна! Направих най-добрия избор! Направете го и вие.
- Делчо Делчев

Jump #Markethon
Онлайн маркетинг състезание с награден фонд над 24000 лева.

SEO състезание 2013

2 Коментари за "Защо избрах хостинг в Jump?"

  1. Благодаря за споделения опит. Мнението ви е представено по достъпен и актуален начин. Полезно е за мен.

    • Да, и за мен беше полезна тази информация. Доволна съм, че избрах Jump!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*