Защо избрах хостинг в Jump?
Posted in: TechWave

Защо избрах хостинг в Jump?

Преди да ви разкажа „Защо избрах хостинг в Jump?“, нека се представя с няколко думи. Казвам се Делчо Делчев и се занимавам с изработка на уебсайтове, SEO оптимизация и онлайн бизнес. Работата ми налага активно използване и тестове на възможностите, които предлагат хостинг компаниите. Както се казва – минал съм по този път.

Няма как да разберете какво е качеството на една хостинг услуга, без да я използвате. Лично за себе си, избрах да ползвам услугите на този доставчик преди доста години. Най-важното, след целия си личен опит потвърждавам, че Jump.bg предлагат най-бързия и най-надежден български уеб хостинг в момента.

За да не бъда голословен, ще ви дам и примери. Тази статия достига до вас благодарение на Jump.bg! Избрах за този сайт – услуга за уеб хостинг именно при тях! Използваме хостинг за два онлайн магазина:

Нека обясня: Защо избрах хостинг в Jump?

Jump.bg e българска хостинг и домейн компания, създадена през 2011 година. За своите 10 години на пазара, компанията води политика на неизменно високо качество на услугата. Затова и Jump е оптимален и препоръчителен избор за тези, които искат да развиват успешен онлайн уебсайт базиран бизнес.

Българските сървъри на Jump гарантират отлична производителност. Цените са напълно достъпни и балансирани, а обслужването на клиенти е изключителен приоритет за екипа и е на много високо ниво. По отношение на времето за реакция, представителите на Jump.bg винаги са извънредно бързи.

Jump.bg e българска хостинг и домейн компания

Винаги, когато клиент поиска професионалното ми мнение относно избор на хостинг компания, препоръката ми е за уеб хостинг в Jump. Независимо, дали проектът е относно разработка на нов уебсайт или развитие на вече съществуващ такъв, мнението ми е базирано на личния ми дългогодишен опит. Затова, заставам зад него и препоръчвам услугата без притеснения, с увереност, че тя ще донесе максимални ползи и удовлетвореност на всеки, който я избере за своя бизнес.

Нека да вникнем малко по-дълбоко: А именно – какви са предимствата на Jump.bg? Какви хостинг услуги предлагат? Какви са цените при тях? Как се справят с клиентското обслужване? Ще ви представя всичко най-важно, за да разберете защо избрах хостинг в Jump?

Топ приоритет: Скорост на зареждане

Скоростта на зареждане на хостваните на Jump сайтове е повече от впечатляваща: под 1 секунда. Какво означава това? Че сайтовете, които са качени на техните сървъри, зареждат незабавно. Всеки, който иска да ви посети в Интернет, няма да чака, а има незабавен достъп до вашето онлайн представяне. Нали си спомняте моментите, когато сте искали да отворите някой уебсайт и той зарежда, зарежда, зарежда – безкрайно дълго. Е, с Jump.bg, това няма как да се случи.

LiteSpeed сървър

Как се постига тази впечатляваща скорост? Чрез светкавично бърз LiteSpeed уеб сървър с вградено кеширане. Jump притежават модерен център за данни с бързи LiteSpeed сървъри. Гаранция, че всички уебсайтове, които хостват, ще работят оптимално и ще имат бързи скорости на зареждане. Jump.bg използва новият HTTP/2.0 стандарт, което им позволява да отварят съдържанието по-бързо, от което и да е друго решение на пазара. Инвестицията в технологични решения е приоритет на визионерите, които искат да предоставят най-доброто на своите клиенти – защото го заслужават.

Хостинг по ваш избор

За удобство на своите клиенти, Jump.bg предлага 5 вида хостинг:

1. Споделен хостинг

Споделя ресурсите на мощен оптимизиран LiteSpeed сървър между множество сайтове с общ обслужващ специализиран софтуер – операционна система, уеб сървър, сървър за база данни и така нататък. Хостинг компанията осигурява, конфигурира и управлява сървъра и обслужващия софтуер. Този подход позволява оптимизирана и по-ниска цена за споделен хостинг, при запазване оптимално качество и скорост, от тази, която бихте заплатили при използване на собствени сървъри и свързан софтуер.

2. WordPress хостинг

Специално предложение, адаптирано и оптимизирано към изискванията на WordPress за значителен ресурс процесорно време (CPU минути). Jump добавя в тази опция оптималното дисково пространство, необходимо за WordPress сайт. Отличното кеширане осигурява LiteSpeed сървър, като в комбинация с вградения плъгин за WordPress, вашият сайт ще се зарежда мълниеносно с минимум ресурси и потенциалните ви клиенти ще имат мигновен достъп до вашето онлайн представяне.

3. eShop хостинг

Ако имате собствен онлайн магазин, сте наясно с предизвикателствата, които подобна платформа отправя към хостинга. Ключов отново е моментът със скоростта: колко бързо клиентът ще види артикулите? Всеки миг отгоре, увеличава шанса да го изгубите. Затова, хостинг плановете на Jump за онлайн магазини са съобразени със спецификата на платформи като WooCommerce, Open Cart, Prestashop и други. Акцентът е върху увеличени процесорно време и пространство за съхранение на продуктови изображения и информация. Един клик – и клиентът е там, където иска – без чакане и забавяне.

4. Online Radio хостинг

Специално решение за музиканти и DJ-и, които искат да направят свое онлайн радио, с което феновете ще имат постоянен достъп до работата им. Опцията е подходяща и за упражняване на контрол върху музиката в заведение, ресторант или магазин. Позволява създаване на онлайн радио в рамките на няколко минути, като това удоволствие е на повече от достъпна цена.

5. Реселър хостинг

Този план ви дава цялостен контрол върху WHM панела, а клиентите ви получават достъп чрез отделен собствен хостинг акаунт с познатия cPanel. Вие определяте параметрите, които предоставяте на клиентите си и цената, на която предоставяте плановете. Поддръжката остава приоритет на Jump.

Изключително разумни цени

С Jump.bg получавате отлично качество на повече от отлична цена. Реално можете да се сдобиете с изключително качествен хостинг за по-малко от 5 лева месечно! При такова съотношение качество-цена, може би по-добре разбирате – защо избрах хостинг в Jump?

Хостинг ONE4.90 лева на месец58.80 лева за година
План Старт6.50 лева на месец78.00 лева за година
План Стандарт11.40 лева на месец136.80 лева за година
План Бизнес21.50 лева на месец258.00 лева за година
Вземи споделен хостинг с -25% отстъпка! Използвайте промо код: delano25

Прегледайте цените на различните видове хостинг на тази страница: Хостинг – цена и качество от Jump.bg.

Портфолио допълващи услуги
Jump.bg имат богато портфолио услуги, с които можете да осъществите бързо, лесно и ефективно проектите си. Компанията предлага освен хостинг решения:

  • Домейни – Регистрация на достъпни цени. Намерете идеалното име на домейн и управлявайте услугите за регистрация и хостинг от една удобна платформа.
  • Delta Cloud VPS виртуални сървъри обезпечени с дистрибутиран NVMe сторидж с тройна репликация на данните – светкавично бърз SSD NVMe сторидж;
  • Наети сървъри за изцяло независим хардуерен ресурс, разположен в дата центъра на Equinix с гарантирана непрекъсваемост на захранването и 1Gbit/s свързаност с мрежа, подсигурена от няколко независими интернет доставчика.

24/7 поддръжка и техническа помощ

Защо избрах хостинг в Jump? – продължаваме с аргументите: За вашето спокойствие, сигурност и комфорт относно съхранението и бързината на сайта ви, Jump предлага денонощен мониторинг и техническа поддръжка. Екипът е на разположение през цялото време, като внимателно, незабавно и любезно реагира на всяко едно запитване. Може да ги потърсите на телефон или имейл – веднага отговарят и помагат. Тествал съм многократно и ви уверявам, че това е най-доброто клиентско обслужване в тази сфера, което съм получавал.

Безплатни екстри!

Какво по-хубаво, от безплатните добавки? Една от тях е впечатляваща – безплатен SSL сертификат. Jump.bg предоставя безплатен Let’s Encrypt SSL сертификат към всеки от хостинг пакетите си. Можете да го инсталирате сами или да помолите екипа да го направи вместо вас. SSL сертификатите осигуряват сигурен трансфер на информация между посетителя на вашия уебсайт и сървъра и е необходимо допълнение за всеки, който иска да управлява онлайн магазин и да получава плащания. След като Google обявиха, че SSL защитените сайтове ще се класират по-добре, вече никой сайт не може да си позволи да се откаже от SSL сертификат.

Let’s Encrypt безплатен SSL сертификат

Безплатен трансфер на уебсайт
Решили сте да смените хостинг компанията си. Да започваме: Jump осигуряват безплатното прехвърляне на уеб сайтове от други хостинг доставчици. Съвсем наскоро отново тествах тази опция. Буквално не е необходимо да правите нищо. Преместването става много бързо, лесно и сигурно. Екипът за техническа поддръжка се погрижи за всичко.

Освен това, ще бъдете компенсирани за оставащото ви предплатено време в текущия ви хостинг доставчик! Тази компенсация е възможна при поръчка на хостинг за минимум една година.

И така, защо избрах хостинг в Jump?

Нека резюмираме: Jump.bg е перфектен във всяко отношение хостинг. Защитава сигурно сайта, пази архивни копия и показва съдържанието по-бързо, от всяко друго решение на пазара. Услугата действително е страхотна! Направих най-добрия избор! Направете го и вие. Делчо Делчев

Jump.bg мнения

Мнения и отзиви за хостинг в Jump: Препоръката е сред най-важните фактори при избора на услуга. След автентичен опит хората са по-склонни да дават препоръки и да помагат. Добрата новина е, че в уеб пространството преобладават положителните оценки. Тоест, Jump.bg имат доказани резултати и много доволни клиенти.

Предстои ли Ви избор на хостинг? Прегледайте още една обективно обоснована препоръка относно: Избор на хостинг в Jump.