Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?

Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?
Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?

SEO състезанието – „Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?“ приключи преди седмица. С тази публикация отбелязвам моето участие, нещо което не искам да забравя. Лично за мен това беше чудесна възможност, за тест в конкурентна среда, завършил с класирането ми на 4-та позиция в Google SERP по зададената ключова фраза.

Историята

Научих за състезанието от „гугълска реклама“ в dnews. Някъде 10 дни след старта на надпреварата. Тъй като сайта си е мой, не бе възможно да кликна, но адреса е лесен socialni.bg… Помислих малко и реших да участвам с една статия в catalog.marmalad.info. Речено и сторено. По това време самия домейн не работеше, а поддомейна бях създал през месец април. Тоест започвам уверено от нулата. Доста смело… Няма авторитет, но има амбиции за проверка. Вместо участието в SEO конкурс, месеци преди това marmalad.info беше заплашен от преместване в „кошчето“. Домейна беше на мой приятел, който мислеше да не го подновява, но аз реших да дам още един шанс на Мармалада.

Статията в http://catalog.marmalad.info/zashto-triabva-da-kupim-acer/, написа ‎Светла Йорданова (можете да я прочетете по-надолу в тази публикация). Благодаря й изключително много. Вдъхновяващо е някой да напише нещо, което на самия теб да ти хареса. Нещо различно от стереотипа. Без технически данни и сурова статистика. Ето и малко от нея за крайния резултат, показателите на линка бяха публикувани от Катя Делиева – Благодаря!

  • URL Rank: 29;
  • Ahrefs Domain Rank: 49;
  • Backlinks: 16 000;
  • Referring Domains: 93;
  • Ключова фраза (anchor): 13%;
  • PageRank: 3;
  • Социални сигнали – GooglePlus: 204; FB Like & Share: 1 010; Tweets: 43;

Благодаря на всичките ми приятели във Фейсбук и на почитателите на dnews, благодарение на тях и техните общо 1010 харесвания и споделения спечелих първото място в социалната игра.

Поддържащи фактори

Сам написах няколко статии – инфо тип, за състезанието, като например тези в dimitrovgradbg.com и govorilnq.net, който по принцип се класираха сравнително добре.

И към социалките – направих си страница във Vkontakte, Огнян Младенов или незнам кой от неговите хора ме беше изпреварил, но не съм копирал от него – dnews отдавна има такава. Просто следвах своя си път. И YouTube, но към канала на Димитровградски новини. Facebook страница и Google+ pages направих след три месеца. Въпреки, че едва ли по-някакъв начин е насочена към България, руската социалка успя в уречения час да заеме последната позиция в топ 10. Youtube-то, ако не се лъжа зае 11-то място, Фейсбук страницата също бе сред първите двадесет.

Получих подкрепа от доста приятели в това състезание. Благодаря на първо място на Веселин Караджов, на Илия Димитров, на Христо Цветков и Димитър Тодоров от вестник „Известник“, на Евгения Тотева и на всички, които по някакъв начин ми помогнаха.

Крайно класиране
Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?

Подреждането в състезанието в крайна сметка мога да определя, като проекция на цялата ни държава. Хора на позиция, политици и т.н. се възползват от държавните ресурси. Не ни подмина и тук. Използването на обществен ресурс и в тази игра бе решаващ. Няма защо да анализирам. Нито ще науча някой на нещо ново, нито това е показател за добър пример.

В моя си блог ще поздравя реалните победители – Задругата, която включва Петя Младенова, Андрей Димитров, Пано Кондоянис и Теодор Захариев.

Поздравявам за представянето им: класиралата се на трето място Катя Делиева, която през целия период на състезанието беше в топ позициите. Иво Апостолов, който завърши пети. Георги Янев заел шестата позиция. Хората, който работиха по сайта класирал се на осмо място и деветият Виктор Бойчев, който освен с работата си впечатли всички с шеговития избор на име на домейн.

Пожелавам ви Весели коледни празници и щастлива Нова 2014 година!!!

Делчо Делчев

Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?
Весели коледни празници и щастлива Нова 2014 година!!!

И моята публикация заела четвърто място:

Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?
Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?

„Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?“ – попитала учителката Иванчо, а той й отговорил: „Ами защото тате така каза“. Та и аз сега така – ако трябва да отговоря защо трябва да купите точно този лаптоп от точно този онлайн магазин няма да мога да ви дам точен отговор на секундата. Ще промърморя нещо от сорта: „Ами защото е хубав, бърз, удобен и защото всеки може да си го позволи“.

Ако обаче трябва да обясня по-подробно и в детайли и ако трябва да бъда напълно откровен и сериозен ще кажа, че тайванския производител на Ейсър е не само сред първите в производството и продажбата на компютри, смартфони и електроника, но и дори се нарежда на първо място по продажби в световен мащаб.

След като цял свят признава Acer за едни от най-добрите и стабилни производители на такава техника, въпросът: Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg? ми се струва леко излишен.

Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?

Тайванците не са никак глупави, щом само за някакви си 20 – 30 години са успели не само да се утвърдят като лидери в производството на лаптопи, компютри, сървъри и други технологични джаджи, ами и да създадат дъщерни фирми по цял свят.

Ейсър са признати от всички като едни от най-бързите, мощни и със здрав корпус лаптопи, така че защо да не си купите лаптоп Acer?

А защо да си го купите от точно www.Notebook.bg?

Отговарям ви веднага – просто те са най-добрите в продажбите на технологични джаджи, телефони, компютри, таблети, лаптопи и аксесоари в родното онлайн пространство.

Магазинът работи от 2001 година е един от най – проспериращите и доказалите се в бранша магазини за такава техника. Разполага с богато разнообразие от различни видове хардуер, аксесоари и моделите на Ейсър, които могат да се открият на страниците му са над 60 – нещо, което нито един друг магазин, виртуален или реален не може да предложи.